compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 18 6-5 t/m 12-5
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Cast KWESTIE VAN GEDULD uitgebreid

Cast KWESTIE VAN GEDULD uitgebreid

De cast van de romantische feelgoodfilm KWESTIE VAN GEDULD is compleet. Naast hoofdrolspeelster Barbara Sloesen is Manuel Broekman te zien als haar vriend Bastiaan. De andere mannelijke hoofdrol is voor nieuwkomer Frans Dam. Begin 2022 in de bioscopen.

Copyright: Gerard Henninger

Copyright: Gerard Henninger

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Frans Dam was tot nu toe vooral actief in Amerika waar hij acteerde in off Broadway theaterproducties en te zien was in commercials en campagnes van o.a. Hugo Boss, Diesel en Mercedes-Benz.

Ook Bianca Krijgsman, Peggy Vrijens, Huub Smit, Nabil Aoulad Ayad, Genelva Krind, Florence Vos Weeda, Juliette van Ardenne en Anna Keuning spelen grote rollen in KWESTIE VAN GEDULD. De opnames zijn deze week gestart in Amsterdam. In april zal de set verplaatsen naar Zuid-Limburg waar het grootste deel van de film wordt opgenomen.

Over KWESTIE VAN GEDULD
Chef-kok Monica heeft een dikke punt gezet achter haar jeugd in het Limburgse dorp Gulpen. Ze heeft alle banden met de provincie verbroken, zelfs haar naam veranderd en maakt nu furore met haar gerechten in een populaire hotspot in Amsterdam. Als ze samen met haar vriend een nieuw restaurant wil openen op een droomplek, moet ze noodgedwongen terug naar haar roots om de laatste banden door te snijden. In het Limburgse dorp staat ze al snel oog in oog met haar jeugdliefde. Er blijkt door de jaren heen veel veranderd, maar nog heel veel meer vertrouwd te zijn dan ze had verwacht. Monica moet opnieuw kiezen: ligt haar toekomst wel echt in de grote stad?

Over de makers
KWESTIE VAN GEDULD wordt geproduceerd door Tom de Mol Productions en Interstellar Pictures. De film wordt geregisseerd door Ruud Schuurman (o.a. Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn) en het script is van Edward Stelder (o.a. Soof de serie, Zwarte Tulp). Dutch FilmWorks is verantwoordelijk voor de distributie. KWESTIE VAN GEDULD zal naar verwachting begin 2022 in de bioscopen te zien zijn.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.