compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 10-6 t/m 16-6
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Niks Vreemds Aan 19-8 in de bios

Niks Vreemds Aan 19-8 in de bios

De nieuwe releasedatum voor de sexy komedie Niks vreemds aan is 19 augustus 2021 en een nieuwe trailer is uitgebracht. De bioscoopfilm gaat over liefde, relaties, hunkering en hoe hou je het spannend: twee stellen gaan swingen, maar de gevolgen zijn lang voelbaar.

Niks Vreemds Aan 19-8 in de bios

Niks Vreemds Aan 19-8 in de bios

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Een avondje swingen of een knappe, naakte man op je balkon, Niks Vreemds Aan, toch?
Een hilarische, sexy komedie over onverwachte ontmoetingen in een zoektocht naar meer passie in de levens en relaties van zes totaal verschillende mensen.

Suus (Ilse Warringa) houdt van haar ietwat doorsnee leven en van haar man Mats (Loek Peters), maar weet dondersgoed dat het vuur in haar huwelijk al een tijdje gedoofd is. In een dappere poging om de passie te doen herleven, meldt ze hen in een spontane opwelling aan voor een swingers-app. Te druk met het schrijven van zijn nieuwe boek, stemt Mats gedachteloos in, zich niet bewust van hetgeen hem eigenlijk gevraagd werd. Maar wanneer Xander (Frederik Brom) en Daniëlle (Peggy Vrijens) op de stoep staan, wordt het allemaal wel heel echt.
Xander is blij met zichzelf en met zijn aantrekkelijke vriendin Daniëlle, maar hij houdt van spanning en speelt met het idee om een keer te swingen. Daniëlle is daarentegen minder enthousiast, toch weet Xander haar te overtuigen om het swingen eenmalig een kans te geven.
In hetzelfde appartementencomplex woont Lot (Tina de Bruin). Lot is al heel lang single. Andere mensen bestempelen dat misschien als ‘te lang’, maar Lot is happy just the way it is. Ja oké, ze heeft een kat, maar dat hoort er volgens haarzelf nou eenmaal bij als je een single vrouw van midden 40 bent.
Natuurlijk wil ze ook wel eens daten, het komt er alleen nooit van. Totdat er op een avond ineens een naakte man op haar balkon staat. Ilias (Juvat Westendorp) heeft zo zijn ondoorgrondelijke charmante maniertjes in de omgang met vrouwen. Hoewel Lot in eerste instantie niks van hem moet weten, beginnen ook haar knieën te knikken van deze woest aantrekkelijke man.

Cast: Ilse Warringa, Tina de Bruin, Peggy Vrijens, Frederik Brom, Loek Peters, Juvat Westendorp, Maurits Delchot
Regie: Andrejs Ekis
Scenario-bewerking: Nienke Römer
Producent: 2CFilm
Distributeur: Just Entertainment
Releasedatum: 19 augustus 2021

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.