compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 15-4 t/m 21-4
Film van de week!
MENU
Home > Filmnieuws > Fien & Teun, op het wittedoek

Fien & Teun, op het wittedoek

Fien & Teun, bekend van de populaire kinderserie op tv, zijn binnenkort voor het eerst in de bioscoop te bewonderen. Maandag 15 maart 2021 starten de opnames van "Fien & Teun en het Grote Dierenfeest" in de Van Hoorne Studio’s in Molenaarsgraaf, Zuid-Holland.

Delen op facebook
Fien & Teun TV - Seizoen 3 © 2021 Fotografie Wim Lanser

Fien & Teun TV - Seizoen 3 © 2021 Fotografie Wim Lanser

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Bij producent Van Hoorne Entertainment is speciaal voor dit project een complete filmset gebouwd. In samenwerking met filmdistributeur Dutch FilmWorks wordt de film in de zomer van 2021 uitgebracht in de bioscoop.

Het verhaal van Fien & Teun en het Grote Dierenfeest

Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar er moet nog een hoop gebeuren, want morgen is het grote dierenfeest. Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in voor de dieren en bakken een appeltaart. Als Stip de pony op de boerderij komt logeren, gaat er ineens van alles mis! De vaste boerderijdieren Rosa, Sebastiaan, Pim en Mik & Molly vinden dat eerst niet zo leuk, maar Stip bedoelt het echt goed. Als de lievelingsknuffel van Teun, Meneer Beer, ineens nergens meer te vinden is, krijgt Stip de kans om zich te bewijzen.

Over Fien & Teun

Fien en Teun zijn twee vrolijke boerenkinderen die spelenderwijs het Hollandse landleven ontdekken. Op de boerderij beleven ze de leukste avonturen met hun vriendjes en leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel.

Sinds 2014 is de tv-serie over het boertje en boerinnetje te zien bij RTL Telekids en sindsdien uitgebouwd met een themapark (jaarlijks 200.000 bezoekers), theatershow en boeken. Het boek met het verhaal van de film zal in de zomer verschijnen.

De Fien & Teun Film

‘Fien & Teun en het Grote Dierenfeest’ wordt geproduceerd door Van Hoorne Entertainment in coproductie met het Vlaamse Montana Media, en wordt geregisseerd door Matthias Temmermans. De distributie is in handen van Dutch Filmworks.

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.