compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 27 2-7 t/m 8-7
Film van de week!
MENU

La Naissance de l'amour

***1/20
Waardering: 3.5/5

Pitch

Sobere, subtiele en intieme film over het mislukkende liefdesleven van twee niet meer zo jonge en niet zo geslaagde kunstenaars en vrienden.
Delen op facebook
La Naissance de l'amour
Frankrijk, Zwitserland, 1993, 94 min,

bijzonderheden

Garrel omschreef 'La naissance de l'amour' onder meer als 'een studie van de toevallige gebeurtenissen die voorafgaan aan de liefde'.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Philippe Garrel (Frankrijk, 1948), zoon van de acteur Maurice Garrel. Begin jaren zeventig verwerft hij faam met films als "La cicatrice intérieure" en Les hautes solitudes. Sindsdien werkt Garrel aan een omvangrijk en consistent oeuvre, waaronder het bekroonde J'entends plus la guitare. Lange tijd werden zijn films zonder openings- en slotcredits vertoond. Van 1970 tot 1984 werkte hij samen met zangeres Nico.

La Naissance de l'amour - Bioscopen, Tijden & Tickets

La Naissance de l'amour in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je La Naissance de l'amour zien? Koop of huur de film hier:Intieme film over mislukkende liefde van twee niet zo geslaagde kunstenaars. Met Jean Pierre Léaud en Johanna ter Steege.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: La Sept Cinéma, Why Not Productions