compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 28 11-7 t/m 17-7
Film van de week!
MENU

Land of Bad

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Land of Bad

Delen op facebook
Land of Bad
Nederlandse première: 22-2-2024
Verenigde Staten, 2023, 114 min,

Als dronepiloot van de Amerikaanse luchtmacht ondersteunt Reaper (Russell Crowe) een speciale missie op de Filipijnen. Als er iets vreselijk misgaat wordt de jonge officier Kinney (Liam Hemsworth) ingezet om in het slagveld gegijzelde teamleden terug te halen. Hierbij is hij afhankelijk van Reaper die vanuit de lucht als zijn ogen fungeert...

Bekijk bij:

Land of Bad trailer

Trailer van Land of BadBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Land of Badhttps://i1.ytimg.com/vi/IvMg05NKPaI/hqdefault.jpg2024-01-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Land of Bad - Bioscopen, Tijden & Tickets

Land of Bad in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Land of Bad zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Als dronepiloot van de Amerikaanse luchtmacht ondersteunt Reaper (Russell Crowe) een speciale missie op de Filipijnen. Als er iets vreselijk misgaat wordt de jonge officier Kinney (Liam Hemsworth) ingezet om in het slagveld gegijzelde teamleden terug te halen. Hierbij is hij afhankelijk van Reaper die vanuit de lucht als zijn ogen fungeert. Wanneer Kinneys team wordt ontdekt en in een grootschalig gevecht belandt, moet Reaper tot het uiterste gaan om iedereen in veiligheid te brengen.

Productiemaatschappij: Bro, Highland Film Group (HFG) (co-financed by), R.U. Robot, Volition Media Partners (Production Company)