compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 21-5 t/m 27-5
Film van de week!
MENU

Langer licht

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Langer licht

Langer licht filmstill

Langer licht filmstill

Delen op facebook
Langer licht
Nederlandse première: 20-4-2006
Nederland, 2006, 90 min,

Het leven van een Amsterdamse boksschoolhouder ontspoort wanneer hij na een tragisch ongeluk zijn vijftienjarige zoon tegenover zich vindt.

bijzonderheden

Langer Licht is onderdeel van De Oversteek, een samenwerkingsproject van de VPRO en het Filmfonds, dat jonge filmmakers een kans biedt hun talent te ontwikkelen. Andere films die op deze manier werden gesteund zijn Diep, Guernsey en Het Zwijgen.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

David Lammers studeerde in 2001 af aan de Nederlandse Film en Televisie Academie. Met zijn afstudeerfilm De Laatste Dag van Alfred Maassen (2001) won hij een Gouden Kalf voor Beste Korte Film. De film werd ook geselecteerd voor The Student Competition op het Film Festival van Cannes. Lammers regisseerde ook een aantal korte films, waaronder "Snacken" (2004) en "Veere" (2005) waarmee hij in 2005 een Tiger Club Award won op het Film Festival van Rotterdam. Ook maakte hij "Stofwolk" in het kader van Allerzielen.

Langer licht - Bioscopen, Tijden & Tickets

Langer licht in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Langer licht zien? Koop of huur de film hier:


videoland NETFLIX

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het leven van een Amsterdamse boksschoolhouder ontspoort wanneer hij na een tragisch ongeluk zijn vijftienjarige zoon tegenover zich vindt.Meer films online, op DVD / BR


Amazon Prime Video

DVD algemeenBol.com pixel

Cast & Regisseur