compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Langer licht

Langer licht

***1/20
Waardering: 3.8/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldAngst

drama

Pitch van Langer licht
Langer licht filmstill
Langer licht filmstill
Delen op facebook
Langer licht
Nederlandse première: 20-4-2006
Nederland, 2006, 90 min,
Het leven van een Amsterdamse boksschoolhouder ontspoort wanneer hij na een tragisch ongeluk zijn vijftienjarige zoon tegenover zich vindt.
bijzonderheden over Langer licht
Langer Licht is onderdeel van De Oversteek, een samenwerkingsproject van de VPRO en het Filmfonds, dat jonge filmmakers een kans biedt hun talent te ontwikkelen. Andere films die op deze manier werden gesteund zijn Diep, Guernsey en Het Zwijgen.
Aanloop van Langer licht
David Lammers studeerde in 2001 af aan de Nederlandse Film en Televisie Academie. Met zijn afstudeerfilm De Laatste Dag van Alfred Maassen (2001) won hij een Gouden Kalf voor Beste Korte Film. De film werd ook geselecteerd voor The Student Competition op het Film Festival van Cannes. Lammers regisseerde ook een aantal korte films, waaronder "Snacken" (2004) en "Veere" (2005) waarmee hij in 2005 een Tiger Club Award won op het Film Festival van Rotterdam. Ook maakte hij "Stofwolk" in het kader van Allerzielen.
BioscoopAgenda van Langer licht

Langer licht in de bioscoop

Wil je Langer licht zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Het leven van een Amsterdamse boksschoolhouder ontspoort wanneer hij na een tragisch ongeluk zijn vijftienjarige zoon tegenover zich vindt.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen