compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 29-9 t/m 5-10
Film van de week!
MENU

Life Itself

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Life Itself

Delen op facebook
Life Itself
Nederlandse première: 25-10-2018
Verenigde Staten, 2018, 118 min,

De levens van twee jonge Newyorkers weergalmen in dat van Mr. Saccione in Spanje. Vier generaties verspreid over twee landen en meerdere jaren zijn op allerlei manieren met elkaar verbonden.

Bekijk bij:

Cinemembervideoland

Life Itself trailer en bijzonderheden

Scrijver/regisseur Dan Fogelman en acteur Oscar Isaac putten beiden inspiratie voor deze film uit het overlijden van hun beider moeders vlak voor hun deelname aan het filmproject.
De film " Pulp Fiction" (1994) speelt een belangrijke rol in de film en er is zelfs een personage Samuel L. Jackson, die gespeeld wordt door hemzelf.

Trailer van Life ItselfBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Life Itselfhttps://i1.ytimg.com/vi/oBWpbdDF9ws/hqdefault.jpg2018-09-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur en scenarioschrijver Dan Fogelman schreef eerder het scenario van "Crazy, Stupid, Love" (2011) en de Amerikaanse hitserie This is Us.
Olivia Wilde is in Nederland vooral bekend geworden door haar rol in de tv-serie House M.D. en van de film Rush (2013). Oscar Isaac is inmiddels vooral bekend als Poe Dameron in "Star Wars: Episode VIII - The Last Jedi" (2017) en van zijn rol als Nathan in Ex Machina.
Hollywood royalty Annette Bening is onder meer bekend van Film Stars Don't Die in Liverpool (2017), The Kids Are All Right (2010) en American Beauty (1999). Antonio Banderas is onder meer bekend van "La piel que habito " (2011) en The Mask of Zorro (1998).
Mandy Patinkin is vooral bekend van zijn werk in tv-series als Criminal Minds en Homeland en rentelijk van de film Wonder (2017).
Olivia Cooke is bekend van Me and Earl and the Dying Girl (2015) en Ready Player One (2018).

Life Itself - Bioscopen, Tijden & Tickets

Life Itself in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Life Itself zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember videoland

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De levens van twee jonge Newyorkers weergalmen in dat van Mr. Saccione in Spanje. Vier generaties verspreid over twee landen en meerdere jaren zijn op allerlei manieren met elkaar verbonden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Life Itself volgen we het leven van een jong stel in New York. Will (Oscar Isaac) en Abby (Olivia Wilde) ontmoeten elkaar in hun studententijd. Ze zijn gelukkig samen, trouwen en verwachten hun eerste kindje. Wanneer een schokkende gebeurtenis hun leven overhoop gooit, laat het lot zich gelden. Grenzen van tijd en ruimte worden overschreden. De levens van Will en Abby weergalmen in dat van Mr. Saccione (Antonio Banderas) in Spanje.
Regisseur Dan Fogelman (bekend van Crazy, Stupid, Love. en de Amerikaanse hitserie This is Us) viert met het ontroerende Life Itself het leven. Een film over het noodlot, vol humor en liefde.

De sterrencast bestaat uit Oscar Isaac (Star Wars: The Last Jedi, Ex Machina), Olivia Wilde (Rush, House), Annette Bening (The Kids Are All Right, American Beauty), Antonio Banderas (Puss in Boots, The Mask of Zorro), Mandy Patinkin (Homeland, Wonder), Olivia Cooke (Me and Earl and the Dying Girl, Ready Player One).

Productiemaatschappij: FilmNation Entertainment, Nostromo Pictures (in association with), Temple Hill Entertainment

Cast & Regisseur