compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Little Shit

****0
Waardering: 4/5

Pitch

Pestkop Paul lijkt een hopeloos geval die niemand als kind zou willen. Er schuilt echter meer in deze jongen. Een kant die pas zichtbaar wordt als hij even verdwaald in de stadse jungle van Londen en in een stukje natuur belandt. Hij moet dan zijn eigen situatie onder ogen zien en benoemen.
Delen op facebook
Little Shit
Nederland, Verenigd Koninkrijk, 2018, 15 min,

bijzonderheden

De film heeft veel nominaties en prijzen ontvangen tijdens festivals in 2018, waaronder Best British Film tijdens The London Short Film Festival en het publieksprijs tijdens Shnit Worldwide Film Festival.

De film heeft een heleboel bekende namen uit de indie-circuit in de crew-afdeling zoals James Miller, Ben Putland, Filipe Carvalho en online camerafenomeen Philip Bloom.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Cameraman James Miller werkte eerder samen met Richard Gorodecky aan de film "Dr Perricone (2016).
Ashley McGuire speelt de moeder is bekend onder meer van rollen in "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1" (2010) en "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2" (2011) en recentelijk van "Bridget Jones's Baby" (2016), waar ze een vroedvrouw speelde.

Little Shit - Bioscopen, Tijden & Tickets

Little Shit in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Little Shit zien? Koop of huur de film hier:



Pestkop Paul verdwaalt in de stadse jungle van Londen en belandt in een stukje natuur. Hij moet dan zijn eigen situatie onder ogen zien en benoemen.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: PostPanic Pictures

Cast & Regisseur

Tommy Jessop

John (fisherman)
Georgina Minter-Brown

Georgina (as Georgina Minter Brown)

Nieuws over Little Shit