compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Little Shit

Little Shit

****0
Waardering: 4/5

drama

Pitch van Little Shit
Pestkop Paul lijkt een hopeloos geval die niemand als kind zou willen. Er schuilt echter meer in deze jongen. Een kant die pas zichtbaar wordt als hij even verdwaald in de stadse jungle van Londen en in een stukje natuur belandt. Hij moet dan zijn eigen situatie onder ogen zien en benoemen.
Delen op facebook
Little Shit
Groot-Brittannië, Nederland, 2018, 15 min,
bijzonderheden over Little Shit
De film heeft veel nominaties en prijzen ontvangen tijdens festivals in 2018, waaronder Best British Film tijdens The London Short Film Festival en het publieksprijs tijdens Shnit Worldwide Film Festival.

De film heeft een heleboel bekende namen uit de indie-circuit in de crew-afdeling zoals James Miller, Ben Putland, Filipe Carvalho en online camerafenomeen Philip Bloom.
Aanloop van Little Shit
Cameraman James Miller werkte eerder samen met Richard Gorodecky aan de film "Dr Perricone (2016).
Ashley McGuire speelt de moeder is bekend onder meer van rollen in "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1" (2010) en "Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 2" (2011) en recentelijk van "Bridget Jones's Baby" (2016), waar ze een vroedvrouw speelde.
BioscoopAgenda van Little Shit

Little Shit in de bioscoop

Wil je Little Shit zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 49 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Pestkop Paul verdwaalt in de stadse jungle van Londen en belandt in een stukje natuur. Hij moet dan zijn eigen situatie onder ogen zien en benoemen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen