compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Loenatik, te gek!

Loenatik, te gek!

***1/20
Waardering: 3.5/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Loenatik, te gek!

Karen van Holst Pellekaan (Bep Brul), Catharina Haverkamp (Mevrouw de Haas), Dick van den Toorn (Fats), John Buijsman (Dr. Doolittle) en Martin van Waardenberg (Majoor)

Karen van Holst Pellekaan (Bep Brul), Catharina Haverkamp (Mevrouw de Haas), Dick van den Toorn (Fats), John Buijsman (Dr. Doolittle) en Martin van Waardenberg (Majoor)

Delen op facebook
Loenatik, te gek!
Nederlandse première: 9-7-2014
Nederland, 2014, 88 min,
De vijf gekken uit Zonnedaal moeten terugkeren naar de maatschappij nadat de kliniek is opgeheven. Wanneer ze horen dat hun geliefde zuster Ten Hoeven is ontvoerd komen ze in actie. Ze gaan naar haar op zoek en dit leidt tot knotsgekke avonturen.

Loenatik, te gek! trailer en bijzonderheden

De distributeur van deze film meldde dat Wes Anderson geinteresseerd zou zijn in een remake van deze film. Het was snel duidelijk dat het hier om een 1 april grap ging.
Trailer van Loenatik, te gek!Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Loenatik, te gek!https://i1.ytimg.com/vi/pkXRnj-Wj9M/hqdefault.jpg2014-07-09

Aanloop

Dit is de tweede Loenatik film sinds de TV-serie. Eerder was Loenatik - de Moevie in de bioscoop te zien.

Loenatik, te gek! - Bioscopen, Tijden & Tickets

Loenatik, te gek! in de bioscoop

Wil je Loenatik, te gek! zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De vijf gekken uit Zonnedaal moeten terugkeren naar de maatschappij nadat de kliniek is opgeheven. Wanneer ze horen dat hun geliefde zuster Ten Hoeven is ontvoerd komen ze in actie. Tweede film naar de bekende TV-serie.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: A-Film Benelux MSD, Elskes Kast Casting, Kemna Casting, Storm Post Production, Storytellers Film & TV, Stuntteam Hammy de Beukelaer, Topkapi Films, Vrijzinnig Protestantse Radio Omroep (VPRO)

Nieuws over Loenatik, te gek!