compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 23 10-6 t/m 16-6
Film van de week!
MENU

Loenatik, te gek!

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Loenatik, te gek!

Karen van Holst Pellekaan (Bep Brul), Catharina Haverkamp (Mevrouw de Haas), Dick van den Toorn (Fats), John Buijsman (Dr. Doolittle) en Martin van Waardenberg (Majoor)

Karen van Holst Pellekaan (Bep Brul), Catharina Haverkamp (Mevrouw de Haas), Dick van den Toorn (Fats), John Buijsman (Dr. Doolittle) en Martin van Waardenberg (Majoor)

Delen op facebook
Loenatik, te gek!
Nederlandse première: 9-7-2014
Nederland, 2014, 88 min,

De vijf gekken uit Zonnedaal moeten terugkeren naar de maatschappij nadat de kliniek is opgeheven. Wanneer ze horen dat hun geliefde zuster Ten Hoeven is ontvoerd komen ze in actie. Ze gaan naar haar op zoek en dit leidt tot knotsgekke avonturen.

Bekijk bij:

Cinemembervideoland

Loenatik, te gek! trailer en bijzonderheden

De distributeur van deze film meldde dat Wes Anderson geinteresseerd zou zijn in een remake van deze film. Het was snel duidelijk dat het hier om een 1 april grap ging.

Trailer van Loenatik, te gek!Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Loenatik, te gek!https://i1.ytimg.com/vi/pkXRnj-Wj9M/hqdefault.jpg2014-07-09
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de tweede Loenatik film sinds de TV-serie. Eerder was Loenatik - de Moevie in de bioscoop te zien.

Loenatik, te gek! - Bioscopen, Tijden & Tickets

Loenatik, te gek! in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Loenatik, te gek! zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember videoland

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


De vijf gekken uit Zonnedaal moeten terugkeren naar de maatschappij nadat de kliniek is opgeheven. Wanneer ze horen dat hun geliefde zuster Ten Hoeven is ontvoerd komen ze in actie. Tweede film naar de bekende TV-serie.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: A-Film Benelux MSD, Elskes Kast Casting, Kemna Casting, Storm Post Production, Storytellers Film & TV, Stuntteam Hammy de Beukelaer, Topkapi Films, Vrijzinnig Protestantse Radio Omroep (VPRO)

Nieuws over Loenatik, te gek!