compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 11 14-3 t/m 20-3
WEB | mobiel
Arctic - Film van de week!
MENU
Home > Films > Lost in Translation

Lost in Translation

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijden

drama, filmhuis, komedie, romantiek

Pitch van Lost in Translation
Lost in Translation 1
Lost in Translation: Scarlett Johansson (Charlotte)
Delen op facebook
Lost in Translation
Nederlandse première: 19-2-2004
Verenigde Staten, 2003, 102 min,
De verlopen TV-ster Bob Harris (Murray) is in Tokio voor reclame-opnames. Charlotte (Johansson) - de jonge vrouw van een fotograaf -bevindt zich in dezelfde stad. Ze ontmoeten elkaar in de bar en gaan samen op stap, waarbij ze verschillende hilarische ontmoetingen hebben met inwoners en nieuw geloof krijgen in de mogelijkheden van hun beider levens.
bijzonderheden over Lost in Translation
Winnaar van diverse filmprijzen op de filmfestivals van Venetië, Valladolid en Toronto. Winnaar van de Golden Globes voor 'beste komedie', 'beste scenario' en 'beste acteur' (Bill Murray). Winnaar van de Oscar in de categorie 'best script' (2004).
Aanloop van Lost in Translation
Sofia Coppola - dochter van Francis Ford Coppola - regisseerde eerder ook The Virgin Suicides (1999). Ze debuteerde als actrice in The Godfather (1972). Scarlett Johansson debuteerde in North (1994) en speelde ook in Ghost World (2000) en Girl with a Pearl Earring (2003).
Recensies van Lost in Translation
BioscoopAgenda van Lost in Translation

Lost in Translation in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.