compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
Film van de week!
MENU

Love Lies Bleeding

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Love Lies Bleeding

Delen op facebook
Love Lies Bleeding
Nederlandse première: 11-4-2024
Verenigd Koninkrijk, 2024, 104 min,

In Love Lies Bleeding valt sportschoolhouder Lou voor bodybuilder Jackie, die in Lou's sportschool traint voor de belangrijkste bodybuild-wedstrijd in Las Vegas. Dit prille liefdesgeluk wordt verstoord wanneer Lou's zus wordt mishandeld, dan heeft hun verleden - vooral die van hun vader - hun ingehaald.

Love Lies Bleeding trailer en bijzonderheden

Als grap droeg Ed Harris droeg hele lange haarextensies, maar de regisseur besloot deze 'look' in de film te houden.

Net als haar personage Jackie was Katy O'Brian in het echte leven een wedstrijd-bodybuilder.

Trailer van Love Lies BleedingBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Love Lies Bleedinghttps://i1.ytimg.com/vi/LxaDNmvTcDE/hqdefault.jpg2024-02-11
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Rose Glass regisseerde - de niet in de Nederlandse bioscopen uitgebrachte - "Saint Maud" (2019).

Katy M. O'Brian was eerder te zien in Twisters (2024) en Ant-Man and the Wasp: Quantumania (2023).

Kristen Stewart is bekend van Spencer (2021), Charlie's Angels (2019), Snow White and the Huntsman (2012) maar vooral van har rol als Bella Swan in de Twilight (2008) films.

Love Lies Bleeding - Bioscopen, Tijden & Tickets

Love Lies Bleeding in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

In een afgelegen dorp in New Mexico wordt het leven van sportschoolmanager Lou (Kristen Stewart) volledig op zijn kop gezet wanneer bodybuilder Jackie in haar sportschool verschijnt. Jackie, die werkt bij de schietbaan van Lous criminele vader (Ed Harris), zet alles op alles om te trainen voor de belangrijkste bodybuildwedstrijd in Las Vegas, iets waar Lou haar maar l te graag bij helpt. Het prille maar intense liefdesgeluk krijgt echter een onverwachte wending wanneer Lou's zus op brute wijze mishandeld wordt en in het ziekenhuis belandt. Al snel loopt alles op gewelddadige wijze uit de hand en moet Lou niet alleen het duistere verleden van haar vader onder ogen komen, maar ook dat van zichzelf.

Deze Thelma & Louise on steroids, geregisseerd door Rose Glass ('Saint Maud'), is een excentrieke, romantische neo-noir-thriller over verlangen, obsessie en wraak. De hoofdrollen worden vertolkt door Kristen Stewart ('Spencer), Katy OBrian ('The Mandalorian), Ed Harris ('The Lost Daughter'), Jena Malone ('The Hunger Games: Catching Fire') en Dave Franco ('Now You See Me').

Productiemaatschappij: A24, Escape Plan Productions, Film4, Lobo Films