compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 23-9 t/m 29-9
Film van de week!
MENU

M (2006)

***1/20
Waardering: 3.3/5

Pitch

De huisvrouw Satoko lijkt een rustig leven te leiden. Een vriend van haar zoontje, die zelf op zoek is naar een moederfiguur, achtervolgt haar, en ontdekt haar dubbelleven: Een sadistisch yakuza-bendelid bedreigt en chanteert haar.
Delen op facebook
M (2006)
Japan, 2006, 110 min,

bijzonderheden

Het seksuele thema van deze film is regisseur Ryuichi Hiroki wel toevertrouwd: hij werkte tot ongeveer midden jaren negentig in het Japanse filmgenre 'Pink film', wat een brede term is voor softporno.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Ryuichi Hiroki is als regisseur vooral bekend van de film "800 Two Lap Runners". "Nao Ohmori", die de man van Satoko speelt, is bekend als de jankende moordenaar Ichi in de bloederige comedy Ichi the Killer.

M (2006) - Bioscopen, Tijden & Tickets

M (2006) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je M (2006) zien? Koop of huur de film hier:De huisvrouw Satoko lijkt een rustig leventje te leiden. Een vriend van haar zoontje ontdekt echter haar dubbelleven: ze wordt misbruikt en tot prostitutie gedwongen door een sadistisch yakuza-bendelid. Met "Nao Ohmori", die Ichi speelde in Ichi the KillerMeer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Basara Pictures

Cast & Regisseur

Nao Omori

Hideyuki Ogawa (as Nao Ômori)