compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Madagascar

Voor alle leeftijden

Pitch van Madagascar

Madagascar filmstill

Madagascar filmstill

Delen op facebook
Madagascar
Nederlandse première: 2-9-2021
2021, 52 min,

In Madagascar wordt het bijzondere fauna getoond van Madagaskar. Charles Darwin besloot op 10 mei 1836 het eiland over te slaan, maar als hij het eiland had bezocht dan had het zeker zijn opus magnum 'Origin of the Species'.

Bekijk bij:

meJane

Madagascar trailer en bijzonderheden

Madagaskar heeft een unieke flora en fauna die zich grotendeels onafhankelijk hebben ontwikkeld van het vasteland van Afrika, als gevolg van de gedurende tientallen miljoenen jaren gesoleerde ligging als eiland. De bekendste dierengroep is die van de lemuren, een gevarieerde groep halfapen die alleen op het eiland voorkomt.

Trailer van MadagascarBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Madagascarhttps://i1.ytimg.com/vi/23G3MhEzQn0/hqdefault.jpg2021-07-26
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur en cameraman Boris von Schoenebeck filmde eerder meerdere documentaires over de Afrikaanse fauna, deze documentaire is zijn regisseursdebuut.
Scenariste Jess Reiss schreef al eerder over de fauna van Madagaskar.

Madagascar - Bioscopen, Tijden & Tickets

Madagascar in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Madagascar zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Het is bizar dat Charles Darwin nooit voet aan wal zette bij Madagaskar, een eiland met de meest bijzondere flora en fauna.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De rijkste en meest unieke natuur ter wereld.

Darwin stopte nooit op Madagaskar. Van alle reizen die hij had moeten maken, is dit er absoluut een. Het oudste en - in termen van evolutie het vreemdste eiland op aarde. Zijn schip, de Beagle, voer zo dicht langs de kustlijn dat het op en neer deinde op de stroming van de koraalriffen. Vanaf hun schuilplaatsen in de donkere jungle hadden grillige wezens kunnen toekijken hoe het legendarische schip verdween op de horizon van de Indische Oceaan. Zou Charles Darwin zijn conclusies over adaptie hebben bijgesteld als hij door deze wouden had gezworven? Misschien wel als hij deze lijst met wezens had ontmoet!

Cast & Regisseur