compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Maleficent

Maleficent

****1/2
Waardering: 4.3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarAngst

actie, avontuur, drama, familiefilm, fantasy, mysterie, romantiek, thriller

Pitch van Maleficent
Elle Fanning (Princess Aurora)
Elle Fanning (Princess Aurora)
Delen op facebook
Maleficent
Nederlandse première: 29-5-2014
Verenigde Staten, 2014, 135 min,
Maleficent vertelt het verhaal van Doornroosje, vertelt vanuit het oogpunt van de boze heks. Wie was Maleficent eigenlijk en waarom deed ze wat ze deed? Ze was ooit een jonge prachtige vrouw maar door allerlei gebeurtenissen werd ze steeds meer verbitterd.
trailer en bijzonderheden over Maleficent
Doornroosje is een van de bekendste sprookjes en kent vele bewerkingen. De eerste versie van het verhaal stamt uit het Italie van 1654 en verschilt nogal van latere versies. De versie van de gebroeders Grimm is nu het meest gangbaar.
Aanloop van Maleficent
De rol van de boze heks Maleficent wordt gespeeld door Angelina Jolie. We zien haar tegenwoordig iets minder in films, waarschijnlijk omdat ze zich ook is gaan toeleggen op regisseren.
BioscoopAgenda van Maleficent

Maleficent in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Maleficent zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Maleficent vertelt het verhaal van Doornroosje, vertelt vanuit het oogpunt van de boze heks. Wie was Maleficent eigenlijk en waarom deed ze wat ze deed? Ze was ooit een jonge prachtige vrouw maar door allerlei gebeurtenissen werd ze steeds meer verbitterd. Met Angelina Jolie.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen