compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Maleficent

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarAngst

Pitch van Maleficent

Elle Fanning (Princess Aurora)

Elle Fanning (Princess Aurora)

Delen op facebook
Maleficent
Nederlandse première: 29-5-2014
Verenigde Staten, 2014, 135 min,

Maleficent vertelt het verhaal van Doornroosje, vertelt vanuit het oogpunt van de boze heks. Wie was Maleficent eigenlijk en waarom deed ze wat ze deed? Ze was ooit een jonge prachtige vrouw maar door allerlei gebeurtenissen werd ze steeds meer verbitterd.

Bekijk bij:

meJaneDisney+

Maleficent trailer en bijzonderheden

Doornroosje is een van de bekendste sprookjes en kent vele bewerkingen. De eerste versie van het verhaal stamt uit het Italie van 1654 en verschilt nogal van latere versies. De versie van de gebroeders Grimm is nu het meest gangbaar.

Trailer van MaleficentBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Maleficenthttps://i1.ytimg.com/vi/U47TQ9emKOo/hqdefault.jpg2014-05-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De rol van de boze heks Maleficent wordt gespeeld door Angelina Jolie. We zien haar tegenwoordig iets minder in films, waarschijnlijk omdat ze zich ook is gaan toeleggen op regisseren.

Maleficent - Bioscopen, Tijden & Tickets

Maleficent in de bioscoop

Wil je Maleficent zien? Koop of huur de film hier:


meJane Disney+

Maleficent vertelt het verhaal van Doornroosje, vertelt vanuit het oogpunt van de boze heks. Wie was Maleficent eigenlijk en waarom deed ze wat ze deed? Ze was ooit een jonge prachtige vrouw maar door allerlei gebeurtenissen werd ze steeds meer verbitterd. Met Angelina Jolie.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: 4DMax, Aaron Sims Company, The, Arcadia SFX, Mark Roberts Motion Control, Moving Picture Company (MPC), Roth Films, Walt Disney Pictures, Walt Disney Studios Motion Pictures

Cast & Regisseur

Nieuws over Maleficent