compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 24 13-6 t/m 19-6
WEB | mobiel
X-Men: Dark Phoenix - Film van de week!
MENU
Home > Films > Mary Magdalene

Mary Magdalene

***00
Waardering: 3/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldDiscriminatieAngst

drama, filmhuis

Pitch van Mary Magdalene
Mary Magdalene: Rooney Mara (Mary Magdalene)
Mary Magdalene: Rooney Mara (Mary Magdalene)
Delen op facebook
Mary Magdalene
Nederlandse première: 22-3-2018
Groot-Brittannië, 2018, 120 min,
Maria Magdalena voelt dat ze voor iets anders dan moederschap is bestemd. Ze sluit zich aan bij de charismatische Jezus van Nazareth en zijn volgelingen.
trailer en bijzonderheden over Mary Magdalene
Rooney Mara en Joaquin Phoenix, die Maria Magdalena en Jezus van Nazareth vertolken, hadden niet alleen op het grote scherm een klik. De acteurs kregen tijdens de opnames van de film wat met elkaar.
Aanloop van Mary Magdalene
BioscoopAgenda van Mary Magdalene

Mary Magdalene in de bioscoop

Wil je Mary Magdalene zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Film over het leven van de bijbelse Maria Magdalena. Maria (Rooney Mara) voelt dat voor grootste zaken is bestemd. Dan sluit ze zich aan bij Jezus van Nazareth (Joaquin Phoenix) en zijn volgelingen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Mary Magdalene is het originele verhaal over een van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel.

Mary Magdalene is het originele verhaal over een van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel. In deze biopic zien we hoe de jonge vrouw Maria Magdalena (Rooney Mara, The Girl with the Dragon Tattoo, Carol) probeert een nieuwe wending te geven aan haar leven. Zij voelt zich onderdrukt door de heersende elite en besluit zich tegen de wil van haar conservatieve familie in aan te sluiten bij een groep mensen onder leiding van de charismatische Jezus van Nazareth (Joaquin Phoenix, Walk the Line, Gladiator, Her). Ze voelt zich al snel op haar gemak bij Jezus en zijn volgelingen en speelt een belangrijke rol binnen de groep tijdens een reis die naar Jerusalem leidt. Mary Magdalene is geregisseerd door Garth Davis (Lion). Het scenario is afkomstig van Helen Edmundson en Philippa Goslett. Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) is te zien als Petrus en Tahar Rahim (Un Prophète) speelt Judas. Van de producenten van The King’s Speech.