compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Mary Magdalene

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldDiscriminatieAngst

Pitch van Mary Magdalene

Rooney Mara (Mary Magdalene)

Rooney Mara (Mary Magdalene)

Delen op facebook
Mary Magdalene
Nederlandse premi猫re: 22-3-2018
Verenigd Koninkrijk, 2018, 120 min,

Maria Magdalena voelt dat ze voor iets anders dan moederschap is bestemd. Ze sluit zich aan bij de charismatische Jezus van Nazareth en zijn volgelingen.

Bekijk bij:

Mary Magdalene trailer en bijzonderheden

Rooney Mara en Joaquin Phoenix, die Maria Magdalena en Jezus van Nazareth vertolken, hadden niet alleen op het grote scherm een klik. De acteurs kregen tijdens de opnames van de film wat met elkaar.

Trailer van Mary MagdaleneBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mary Magdalenehttps://i1.ytimg.com/vi/gohb4PwG08w/hqdefault.jpg2017-11-30
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Mary Magdalene - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mary Magdalene in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mary Magdalene zien? Koop of huur de film hier:Film over het leven van de bijbelse Maria Magdalena. Maria (Rooney Mara) voelt dat voor grootste zaken is bestemd. Dan sluit ze zich aan bij Jezus van Nazareth (Joaquin Phoenix) en zijn volgelingen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Mary Magdalene is het originele verhaal over een van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel.

Mary Magdalene is het originele verhaal over een van de meest omstreden en fascinerende figuren uit de Bijbel. In deze biopic zien we hoe de jonge vrouw Maria Magdalena (Rooney Mara, The Girl with the Dragon Tattoo, Carol) probeert een nieuwe wending te geven aan haar leven. Zij voelt zich onderdrukt door de heersende elite en besluit zich tegen de wil van haar conservatieve familie in aan te sluiten bij een groep mensen onder leiding van de charismatische Jezus van Nazareth (Joaquin Phoenix, Walk the Line, Gladiator, Her). Ze voelt zich al snel op haar gemak bij Jezus en zijn volgelingen en speelt een belangrijke rol binnen de groep tijdens een reis die naar Jerusalem leidt. Mary Magdalene is geregisseerd door Garth Davis (Lion). Het scenario is afkomstig van Helen Edmundson en Philippa Goslett. Chiwetel Ejiofor (12 Years a Slave) is te zien als Petrus en Tahar Rahim (Un Proph鑤e) speelt Judas. Van de producenten van The King抯 Speech.

Productiemaatschappij: Arri Rental, Film4, Porchlight Films, See-Saw Films, The Weinstein Company, Transmission Films, Universal Pictures International (UPI), Universal Pictures International Production (UPIP)