compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Maybe I Do

Voor alle leeftijdenGrof taalgebruik

Pitch van Maybe I Do

Richard Gere (Howard), Diane Keaton (Grace), William H. Macy (Sam) en Susan Sarandon (Monica)

Richard Gere (Howard), Diane Keaton (Grace), William H. Macy (Sam) en Susan Sarandon (Monica)

Delen op facebook
Maybe I Do
Nederlandse première: 30-3-2023
Verenigde Staten, 2023, 93 min,

In Maybe I Do zijn Michelle en Allen klaar voor de volgende stap in hun relatie. Ze besluiten hun ouders uit te nodigen om elkaar eindelijk te ontmoeten over het huwelijk. Blijkt dat de ouders elkaar al goed kennen, wat leidt tot verschillende meningen over het huwelijk.

Bekijk bij:

Maybe I Do trailer en bijzonderheden

Diane Keaton en Richard Gere worden herenigd die zesenveertig jaar eerder samen verschenen in Looking for Mr. Goodbar (1977).

Trailer van Maybe I DoBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Maybe I Dohttps://i1.ytimg.com/vi/UtBRnUGmOsY/hqdefault.jpg2023-02-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Emma Roberts en Luke Bracey waren eerder samen te zien in "Holidate" (2020).

Maybe I Do - Bioscopen, Tijden & Tickets

Maybe I Do in de bioscoop

Wil je Maybe I Do zien? Koop of huur de film hier:Michelle en Allen hebben een relatie. Ze besluiten hun ouders uit te nodigen om elkaar eindelijk te ontmoeten over het huwelijk. Blijkt dat de ouders elkaar al goed kennen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een sterrencast met Richard Gere, Diane Keaton, Susan Sarandon, Emma Roberts, Luke Bracey en William H. Macy in een romantische komedie over liefde, huwelijk, trouw en ontrouw binnen meerdere generaties.

Het jonge koppel Allen en Michelle is op dat punt in hun relatie gekomen dat ze toe zijn aan de volgende stap. Alleen, zij wil trouwen, hij is blij met wat ze hebben. Ze geeft hem 24 uur om te besluiten waar ze heen gaan. Een etentje met de wederzijdse ouders moet wat lucht geven, maar bij de eerste ontmoeting blijken die elkaar – tot hun eigen schrik – al te kennen. En behoorlijk goed! Ze blijken hun echtgenoten namelijk al een tijdje te bedriegen ... met elkaar. Gevangen in deze hachelijke situatie, proberen de ouders elkaar te confronteren terwijl ze alles voor hun kinderen verborgen proberen te houden.

Productiemaatschappij: Endeavor Content, Vincent Newman Entertainment