compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Miral

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldGrof taalgebruikDiscriminatieDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Miral

Freida Pinto (Miral)

Freida Pinto (Miral)

Delen op facebook
Miral
Nederlandse première: 31-3-2011
Frankrijk, India, Israël, Italië, 2010, 112 min,

Een Palestijns weesmeisje groeit op in een weeshuis dat gesticht dat werd opgericht tijdens het eerste Palestijns-Israelisch conflict. Miral, zoals het meisje heet, raakt steeds verder betrokken bij het conflict.

Miral trailer en bijzonderheden

Deze film is gebaseerd op het gelijknamige boek van de Palestijnse journalist Rula Jebreal. Julian Schnabel, de regisseur van de film, is van joodse afkomst.

Trailer van MiralBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Miralhttps://i1.ytimg.com/vi/ZwOUJzSOwN8/hqdefault.jpg2011-03-31
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Van de regisseur van Basquiat. Hoofdrolspeler Freida Pinto speelde eerder in Slumdog Millionaire en in de Woody Allen film You Will Meet a Tall Dark Stranger.

Miral - Bioscopen, Tijden & Tickets

Miral in de bioscoop

Wil je Miral zien? Koop of huur de film hier:Een Palestijns weesmeisje groeit op in een weeshuis dat gesticht dat werd opgericht tijdens het eerste Palestijns-Israelisch conflict. Gebaseerd op het gelijknamige boek van de Palestijnse journalist Rula Jebreal.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Canal+, CinéCinéma, Eagle Pictures, Eran Riklis Productions, India Take One Productions, Pathé, Worldwide Entertainment Group (WEG)

Cast & Regisseur

Vanessa Redgrave

Bertha Spafford
Hiam Abbass

Hind Husseini
Miral poster