compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldAngst

Pitch van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One

Rebecca Ferguson (Ilsa Faust)

Rebecca Ferguson (Ilsa Faust)

Delen op facebook
Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One
Nederlandse première: 13-7-2023
Verenigde Staten, 2023, 163 min,

In Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One krijgt Ethan Hunt zijn gevaarlijkste missie ooit. In een wereld waar de waarheid elastisch is geworden moet hij samen met zijn loyale IMF-team een angstaanjagend nieuw wapen uit verkeerde handen houden om de hele mensheid te redden. Daarvoor moet hij steeds onmogelijker keuzes maken tussen de levens van zijn dierbaren en de missie.

Bekijk bij:

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One trailer en bijzonderheden

Vanwege de vele vertragingen die COVID-19 veroorzaakte, steeg het budget tot 290 miljoen dollar, waardoor het de duurste Mission: Impossible en de duurste film uit de carrire van Tom Cruise is geworden.

Trailer van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part OneBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mission: Impossible - Dead Reckoning Part Onehttps://i1.ytimg.com/vi/5nEXGd-IA_o/hqdefault.jpg2023-05-19
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Christopher McQuarrie kreeg een Academy Award (Oscar) als van The Usual Suspects (1995), hij debuteerde als regisseur met The Way of the Gun (2000) en maakte daarna Valkyrie (2008) en sindsdien werkt hij nauw samen met Tom Cruise aan 10 films.

Tom Cruise speelde in de eerste Mission: Impossible (1996) toen hij 34 was, bij het uitkomen van Mission: Impossible - Dead Reckoning Part is hij 62 en Ving Rhames die ook in alle Mission-films te zien was 65.

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One in de bioscoop

Wil je Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One zien? Koop of huur de film hier:Ethan Hunt en zijn IMF-team moeten een gevaarlijk wapen opsporen voordat het in de verkeerde handen valt, maar de keuzes voor Hunt worden steeds moeilijker.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

In Mission: Impossible - Dead Reckoning Part One beginnen Ethan Hunt (Tom Cruise) en zijn IMF-team aan hun gevaarlijkste missie tot nu toe: het opsporen van een angstaanjagend nieuw wapen dat de hele mensheid bedreigt, voordat het in verkeerde handen valt. Er volgt een dodelijke race rond de wereld waarbij controle over de toekomst en het lot van de wereld op het spel staan en Ethan wordt geconfronteerd met duistere krachten uit zijn verleden. In zijn krachtmeting met een mysterieuze en machtige vijand moet Ethan noodgedwongen de gedachte overwegen dat niets belangrijker kan zijn dan zijn missie, zelfs niet het leven van degenen die hem het meest dierbaar zijn.

Productiemaatschappij: Bad Robot (a Tom Cruise/Bad Robot production), New Republic Pictures (in association with), Paramount Pictures (presents), Sky, TC Productions (a Tom Cruise/Bad Robot production)

Cast & Regisseur

Tom Cruise

Ethan Hunt
Simon Pegg

Benji Dunn
Ving Rhames

Luther Stickell
Vanessa Kirby

The White Widow

Nieuws over Mission: Impossible - Dead Rec..