compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Moonage Daydream

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Moonage Daydream

David Bowie (Self (archive footage))

David Bowie (Self (archive footage))

Delen op facebook
Moonage Daydream
Nederlandse première: 15-9-2022
Duitsland, Verenigde Staten, 2022, 135 min,

In Moonage Daydream laat aan de hand van nooit eerder vertoonde concertbeelden de raadselachtige erfenis van David Bowie zien.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Moonage Daydream trailer en bijzonderheden

De film heeft de volledige goedkeuring van Bowie's nabestaanden en bevat veel van zijn beste nummers, evenals nooit eerder vertoonde concertbeelden.

Trailer van Moonage DaydreamBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Moonage Daydreamhttps://i1.ytimg.com/vi/Cno6hs3Ec58/hqdefault.jpg2022-06-23
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Filmmaker Brett Morgen regiseerde eerder Kurt Cobain: Montage of Heck (2015).

Moonage Daydream - Bioscopen, Tijden & Tickets

Moonage Daydream in de bioscoop

Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Moonage Daydream is een meeslepende bioscoopfilm van de voor een Oscar genomineerde filmmaker Brett Morgen, regisseur van Cobain: Montage of Heck. De film bevat nooit eerder vertoonde concertbeelden en is een audiovisuele ruimtereis die niet alleen de raadselachtige erfenis van David Bowie belicht, maar ook dient als een gids voor een leven dat zinvol is en ook voldoening geeft in de 21e eeuw Moonage Daydream is meer dan een documentaire. Het is een genre-overschrijdende filmische ervaring gebaseerd op een van de meest iconische wereldberoemde rocksterren aller tijden en lijkt nu al een van de bepalende culturele momenten van het jaar te worden. De film heeft de volledige goedkeuring van Bowie's nabestaanden en bevat veel van zijn beste nummers, evenals nooit eerder vertoonde concertbeelden. Moonage Daydream is meer dan een documentaire. Het is een genre-overschrijdende filmische ervaring gebaseerd op een van de meest iconische wereldberoemde rocksterren aller tijden en lijkt nu al een van de bepalende culturele momenten van het jaar te worden. De film heeft de volledige goedkeuring van Bowie's nabestaanden en bevat veel van zijn beste nummers, evenals nooit eerder vertoonde concertbeelden.

Productiemaatschappij: BMG, Live Nation Productions, Public Road Productions

Cast & Regisseur

David Bowie

Self (archive footage)
Brett Morgen

Regisseur
Moonage Daydream poster