compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 49 5-12 t/m 11-12
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Mr. Holmes

Mr. Holmes

****0
Waardering: 4/5
Afgeraden voor kinderen jonger dan 9 jaarAngst

Pitch van Mr. Holmes

Ian McKellen (Sherlock Holmes) en Milo Parker (Roger)

Ian McKellen (Sherlock Holmes) en Milo Parker (Roger)

Delen op facebook
Mr. Holmes
Nederlandse première: 16-7-2015
Groot-Brittannië, Verenigde Staten, 2015, 103 min,
Het is 1947. Speurneus Sherlock Holmes is lang voorbij zijn gloriedagen en slijt zijn tijd in een boerderij samen met zijn huishoudster. Het geheugen van Holmes gaat langzaam achteruit dus probeert hij in een dagboek zijn belangrijkste herinneringen vast te leggen. Er is één zaak die hij maar niet kan vergeten: de onopgeloste gebeurtenissen rondom een beeldschone jonge vrouw.

Mr. Holmes trailer en bijzonderheden

Mr. Holmes is gebaseerd op de roman 'A Slight Trick of the Mind' van Mitch Cullin. De film zou in eerste instantie dezelfde titel krijgen, maar de makers vonden Mr. Holmes iets toegankelijker klinken.

Regisseur "Bill Condon" werkte voor zijn film The Fifth Estate ook samen met die andere Sherlock-acteur: "Benedict Cumberbatch".
Trailer van Mr. HolmesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Mr. Holmeshttps://i1.ytimg.com/vi/s9JSCPUWVkU/hqdefault.jpg2015-06-12

Aanloop

Filmmaker "Bill Condon" won in 1998 een Oscar voor het scenario voor Gods and Monsters. Hij werd ook genomineerd voor zijn werk aan de musicalverfilming Chicago.

Mr. Holmes - Bioscopen, Tijden & Tickets

Mr. Holmes in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Mr. Holmes zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een bejaarde Sherlock Holmes kijkt terug op zijn leven terwijl hij tegelijkertijd probeert om te gaan met die ene onopgeloste zaak. Met Ian McKellen als de bekende speurneus.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: AI-Film, Archer Gray, Ascot Elite Entertainment Group, BBC Films, FilmNation Entertainment, Icon Films, Miramax, Roadside Attractions, See-Saw Films

Cast & Regisseur

Ian McKellen

Sherlock Holmes
Laura Linney

Mrs. Munro
Leila Wong

Japanese Girl
Bill Condon

Regisseur

Nieuws over Mr. Holmes