compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > My Foolish Heart

My Foolish Heart

****0
Waardering: 4/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

drama, filmhuis

Pitch van My Foolish Heart
My Foolish Heart filmstill
My Foolish Heart filmstill
Delen op facebook
My Foolish Heart
Nederlandse première: 1-11-2018
Nederland, 2018, 83 min,
Amsterdam, Vrijdagnacht 13 mei 1988. De legendarische jazztrompettist Chet Baker sterft onder mysterieuze omstandigheden op straat voor zijn hotel in Amsterdam. Rechercheur Lucas probeert de laatste dagen van de trompettist te reconstrueren, maar dreigt ook slachtoffer te worden van de hallucinerende wereld van Baker.
My Foolish Heart trailer en bijzonderheden
Chet Baker overleed onder mysterieuze omstandigheden, geruchten die rond gingen varieerden van zelfmoord, ongeluk tot wraak van drugsdealers aan wie hij geld schuldig was. Er is ook een short (8 minuten) die de verschillende eindes van Baker onder de loep neemt "The Deaths of Chet Baker" (2009).
Fotograaf, clip-maker en regisseur Bruce Weber maakte de documentaire Let's Get Lost waarvan de première gepland stond op september 1988, 4 maanden na de dood van Chet Baker.
Aanloop
Regisseur Rolf van Eijk heeft een beetje een obscure status met schimmige films als Hemel boven Holland (2007) en "Vast" (2011) die vooral een inkijk geven in de geest van het hoofdpersonage.
Debuut van acteur Steve Wall, die vooral in korte films en gastrollen in tv-series speelde.
My Foolish Heart - Bioscopen, Tijden & Tickets

My Foolish Heart in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je My Foolish Heart zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 1 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Reconstructie van de laatste dagen voor de dodelijke val van de legendarische trompettist Chet Baker, door een rechercheur die steeds meer in de wereld van de trompettist wordt ingezogen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen


Synopsis distributeur
Vrijdagnacht 13 mei 1988. De legendarische jazztrompettist Chet Baker sterft onder mysterieuze omstandigheden op straat voor zijn hotel in Amsterdam. Wanneer detective Lucas zijn laatste dagen probeert te reconstrueren, ontmoet hij Chets laatste geliefde Sarah, de trouwe vriend Simon en de verdachte bewonderaar Doctor Feelgood. Terwijl Lucas betoverd raakt door de muziek en het levensverhaal van de aan lager wal geraakte muzikant, daalt hij steeds dieper af in Chets duistere ziel waar hij wordt geconfronteerd met zijn eigen schaduwzijde.