compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 25-11 t/m 1-12
Film van de week!
MENU

My Foolish Heart

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van My Foolish Heart

My Foolish Heart filmstill

My Foolish Heart filmstill

Delen op facebook
My Foolish Heart
Nederlandse première: 1-11-2018
Nederland, 2018, 83 min,

Amsterdam, Vrijdagnacht 13 mei 1988. De legendarische jazztrompettist Chet Baker sterft onder mysterieuze omstandigheden op straat voor zijn hotel in Amsterdam. Rechercheur Lucas probeert de laatste dagen van de trompettist te reconstrueren, maar dreigt ook slachtoffer te worden van de hallucinerende wereld van Baker.

Bekijk bij:

Cinemembervideoland

My Foolish Heart trailer en bijzonderheden

Chet Baker overleed onder mysterieuze omstandigheden, geruchten die rond gingen varieerden van zelfmoord, ongeluk tot wraak van drugsdealers aan wie hij geld schuldig was. Er is ook een short (8 minuten) die de verschillende eindes van Baker onder de loep neemt "The Deaths of Chet Baker" (2009).
Fotograaf, clip-maker en regisseur Bruce Weber maakte de documentaire Let's Get Lost waarvan de première gepland stond op september 1988, 4 maanden na de dood van Chet Baker.

Trailer van My Foolish HeartBekijk de trailer en de beste filmstills van de film My Foolish Hearthttps://i1.ytimg.com/vi/H0Mys9Y6i-o/hqdefault.jpg2018-08-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Rolf van Eijk heeft een beetje een obscure status met schimmige films als Hemel boven Holland (2007) en "Vast" (2011) die vooral een inkijk geven in de geest van het hoofdpersonage.
Debuut van acteur Steve Wall, die vooral in korte films en gastrollen in tv-series speelde.

My Foolish Heart - Bioscopen, Tijden & Tickets

My Foolish Heart in de bioscoop

Wil je My Foolish Heart zien? Koop of huur de film hier:


Cinemember videoland

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Reconstructie van de laatste dagen voor de dodelijke val van de legendarische trompettist Chet Baker, door een rechercheur die steeds meer in de wereld van de trompettist wordt ingezogen.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Vrijdagnacht 13 mei 1988. De legendarische jazztrompettist Chet Baker sterft onder mysterieuze omstandigheden op straat voor zijn hotel in Amsterdam. Wanneer detective Lucas zijn laatste dagen probeert te reconstrueren, ontmoet hij Chets laatste geliefde Sarah, de trouwe vriend Simon en de verdachte bewonderaar Doctor Feelgood. Terwijl Lucas betoverd raakt door de muziek en het levensverhaal van de aan lager wal geraakte muzikant, daalt hij steeds dieper af in Chets duistere ziel waar hij wordt geconfronteerd met zijn eigen schaduwzijde.

Productiemaatschappij: Pupkin Film, Vrijzinnig Protestantse Radio Omroep (VPRO)

Cast & Regisseur

Gijs Naber

Detective Lucas
Steve Wall

Chet Baker
Sam Louwyck

Man in Beige
Arjan Ederveen

Doctor Feelgood
Rolf van Eijk

Regisseur
My Foolish Heart poster