compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 46 14-11 t/m 20-11
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > My Spy

My Spy

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, familiefilm, komedie

Pitch
JJ (Dave Bautista) is een belangrijke CIA-agent, maar wanneer een missie uit de hand loopt, krijgt hij nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren. Al snel wordt hij ontmaskerd door de moedige, negenjarige Sophie...
Delen op facebook
My Spy
Nederlandse première: 6-2-2020
Verenigde Staten, 2019,
My Spy - Bioscopen, Tijden & Tickets

My Spy in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.


Synopsis distributeur
JJ (Dave Bautista) is een belangrijke CIA-agent, maar wanneer een missie uit de hand loopt, krijgt hij nog één kans om zijn carrière te redden. Hij wordt op een undercoveroperatie gezet om een gevaarlijke familie van wapenhandelaars te observeren. Al snel wordt hij ontmaskerd door de moedige, negenjarige Sophie. Zij belooft JJ niet te verraden, maar dan moet hij haar wel leren hoe je een spion wordt! De komische actiefilm My Spy is geregisseerd door Peter Segal (Get Smart, Grudge Match) met in de hoofdrol Dave Bautista (Guardians of the Galaxy, Escape Plan 2: Hades, Final Score).