compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Nightcrawler

****1/2
Waardering: 4.3/5
Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

Pitch van Nightcrawler

Jake Gyllenhaal (Lou Bloom) en Rene Russo (Nina)

Jake Gyllenhaal (Lou Bloom) en Rene Russo (Nina)

Delen op facebook
Nightcrawler
Nederlandse première: 6-11-2014
Verenigde Staten, 2014, 117 min,

Lou Bloom (Jake Gyllenhaal) is een gedreven jongeman die op zoek is naar een baantje. Hij slaagt daar niet echt in want alle mogelijke deuren worden voor hem dichtgeslagen. Als hij per ongeluk in de onderwereld van de L.A. freelance crime journalisme induikt, verandert alles voor hem. Vooral als hij zelf de camera oppakt en besluit verscheidene crime-scenes te gaan filmen.

Bekijk bij:

Nightcrawler trailer en bijzonderheden

Jake Gyllenhaal verloor maar liefst 9 kilo voor de rol.

Trailer van NightcrawlerBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Nightcrawlerhttps://i1.ytimg.com/vi/u1uP_8VJkDQ/hqdefault.jpg2014-10-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Voor Dan Gilroy is dit zijn regie debuut, eerder was hij verantwoordelijk voor het scenario van The Bourne Legacy, The Fall en Two for the Money.

Nightcrawler - Bioscopen, Tijden & Tickets

Nightcrawler in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Nightcrawler zien? Koop of huur de film hier:



Lou Bloom (Jake Gyllenhaal) is een gedreven jongeman, die op zoek is naar baantje. Maar slaagt daar niet echt in. Als hij per ongeluk in de onderwereld van de L.A. freelance crime journalisme induikelt, veranderd alles voor hem. Vooral als hij zo'n journalist wordt. Voor Dan Gilroy is dit zijn regiedebuut.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Big Bang Media, Bold Films, Concorde Filmverleih, Diamond Films, Eagle Films, Elevation Pictures, Entertainment One, Golden Village Pictures, Notorious Pictures, Open Road Films (II)

Cast & Regisseur

Nieuws over Nightcrawler