compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

On the Rocks

***1/20
Waardering: 3.5/5
Voor alle leeftijden

Pitch van On the Rocks

Rashida Jones (Laura) en Bill Murray (Felix)

Rashida Jones (Laura) en Bill Murray (Felix)

Delen op facebook
On the Rocks
Nederlandse première: 2-10-2020
Verenigde Staten, 2020, 96 min,

Een jonge moeder vreest dat haar man een beetje uitgekeken is op haar en dat haar huwelijk op de klippen dreigt te lopen; en vraagt haar charmante playboy-vader om advies, wat leidt tot een zoektocht in nachtelijk New York. Vader en dochter krijgen een nieuwe sterkere band als gevolg van veel drankjes on the rocks.

On the Rocks trailer en bijzonderheden

Sofia Coppola oefende met de script van Lost in Translation (2003) met een acteursklasje en Rashida Jones speelde toen de rol van Charlotte, die in de film uiteindelijk door Scarlett Johansson werd vertolkt.

Trailer van On the RocksBekijk de trailer en de beste filmstills van de film On the Rockshttps://i1.ytimg.com/vi/sK7eQgSO07I/hqdefault.jpg2020-09-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Sofia Coppola werkte eerder samen met Bill Murray aan Lost in Translation (2003) en "A Very Murray Christmas" (2015, tv-special).

Recensies van On the Rocks

On the Rocks - Bioscopen, Tijden & Tickets

On the Rocks in de bioscoop

Wil je On the Rocks zien? Koop of huur de film hier:Een jonge moeder vreest dat haar man een beetje uitgekeken is op haar en vraagt haar charmante playboy-vader om advies, wat leidt tot een zoektocht in nachtelijk New York.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Laura (Rashida Jones) denkt dat ze gelukkig getrouwd is, maar wanneer haar man Dean (Marlon Wayans) ineens regelmatig laat op kantoor blijft werken met een nieuwe collega, begint Laura het ergste te vermoeden. Ze schakelt de hulp in van de enige man die volgens haar inzicht in dergelijke affaires heeft: haar charmante, impulsieve vader Felix (Bill Murray), die erop staat dat ze de situatie onderzoeken. Wanneer de twee hun zwerftocht door New York bij nacht beginnen, van uptown party’s naar downtown hotspots, ontdekken ze dat het hart van hun reis hun eigen relatie is.

Productiemaatschappij: A24, American Zoetrope

Cast & Regisseur