compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 07 13-2 t/m 19-2
Film van de week!
MENU

Once the Dust Settles

Voor alle leeftijdenAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Once the Dust Settles

Once the Dust Settles filmstill

Once the Dust Settles filmstill

Delen op facebook
Once the Dust Settles
Nederlandse première: 20-2-2020
Nederland, 2020, 85 min,
Hoe pik je het leven op na een ramp. Deze documentaire bezoekt drie rampokken: de door een kerncentrale verwoeste Tsjernobyl, het door een aardbeving getroffen Amatrice (Italië) en het door een burgeroorlog verwoeste historische hart van Aleppo (Syrië).

Once the Dust Settles trailer

Trailer van Once the Dust SettlesBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Once the Dust Settleshttps://i1.ytimg.com/vi/-GQsMbhHXz0/hqdefault.jpg2020-01-09

Aanloop

Regisseur John appel maakte eerder de prijswinnende documentaires André Hazes - Zij Gelooft in Mij (1999), The Last Victory (2004) en The Player (2009).

Once the Dust Settles - Bioscopen, Tijden & Tickets

Once the Dust Settles in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Drie iconische rampplekken: de ontplofte kerncentrale in Tsjernobyl, het door een aardbeving getroffen Italiaanse stadje Amatrice en het door een burgeroorlog verwoeste historische hart van Aleppo in Syrië. Tegen het decor van verdwenen en opkomend toerisme laat Once the dust settles zien hoe de bewoners hun rampzalige geschiedenis verwerken en hun leven weer opbouwen. Een nieuwe documentaire van John Appel!

Productiemaatschappij: Cobos Films B.V.

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur