compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 48 30-11 t/m 6-12
Film van de week!
MENU

Onward 3D

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 6 jaarGeweldAngst

Pitch van Onward 3D

Onward 3D filmstill

Onward 3D filmstill

Delen op facebook
Onward 3D
Nederlandse première: 4-3-2020
Verenigde Staten, 2020, 103 min,

In Onward wonen twee tiener elfbroers in een voorstadje. Door een toverstaf lukt het hun om deels contact te krijgen met hun overleden vader — die in het dagelijks leven gewoon accountant was, maar in werkelijkheid misschien wel een tovenaar — en proberen ze te ontdekken of er nog meer magie is in de wereld. De toverstaf krijgen ze maar niet onder controle en die hebben ze nodig om in deze ene dag volledig contact te maken met hun vader die overleed toen zij heel jong waren om hem te herinneren.

Onward 3D trailer en bijzonderheden

Eerste Pixar film van het decennium beginnend met 2020 en de vijfde Pixar film waar geen mensen in voorkomen na A Bug's Life (1998) en de Cars-trilogie.

Trailer van Onward 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Onward 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/l1iRTGHMZzE/hqdefault.jpg2020-03-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Dan Scanlon maakte eerder Tracy (2009), "Monsters Universiteit" (2013) en Incredibles 2 (2018)

Onward 3D - Bioscopen, Tijden & Tickets

Onward 3D in de bioscoop

Wil je Onward 3D zien? Koop of huur de film hier:Twee tiener elfbroers wonen in een voorstadje. Door een toverstaf lukt het hun om deels contact te krijgen met hun overleden vader en proberen ze te ontdekken of er nog magie is in de wereld.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is.

De nieuwe Disney en Pixar film Onward vertelt het verhaal van twee tiener elvenbroers. Samen beginnen ze aan een bijzondere en avontuurlijke zoektocht om te ontdekken of er nog ergens in de wereld magie te vinden is. Deze nieuwe animatiefilm van Pixar Animation Studios is geregisseerd door Dan Scanlon en geproduceerd door Kori Rae - het team achter Monsters University.

Productiemaatschappij: Pixar Animation Studios, Walt Disney Pictures (presents)

Cast & Regisseur

Chris Pratt

Barley Lightfoot
Tom Holland

Ian Lightfoot
Julia Louis-Dreyfus

Laurel Lightfoot
Ali Wong

Officer Gore
Dan Scanlon

Regisseur

Nieuws over Onward 3D