compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 19-5 t/m 25-5
Film van de week!
MENU

Op stap met Dirk Scheele

Voor alle leeftijden

Pitch van Op stap met Dirk Scheele

Delen op facebook
Op stap met Dirk Scheele
Nederlandse première: 12-7-2018
Nederland, 2018, 60 min,

Dirk gaat op bezoek bij een echte koning en koningin in een prachtig paleis, gaat voor de allereerste keer paardrijden, zet de hele groentewinkel op stelten met Broccolirock en gaat samen met zijn vriendjes op zoek naar Japie het Aapie.

Bekijk bij:

meJanevideoland

Op stap met Dirk Scheele trailer en bijzonderheden

Kinderzanger Dirk Scheele viert met deze film zijn 25-jarig artiestenjubileum.

Trailer van Op stap met Dirk ScheeleBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Op stap met Dirk Scheelehttps://i1.ytimg.com/vi/gwJiyBdvKvY/hqdefault.jpg2018-05-14
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Dit is de allereerste bioscoopfilm van Dirk Scheele. Scheele maakte vooral naam op Nickelodeon met zijn programma 'Huis-, tuin- en keukenavonturen'.

Op stap met Dirk Scheele - Bioscopen, Tijden & Tickets

Op stap met Dirk Scheele in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Op stap met Dirk Scheele zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Liedjesmaker Dirk Scheele beleeft een hoop avonturen met verschillende dieren, een koning en een koningin en een groentewinkel.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Ga je mee op stap met Dirk Scheele? De kinderheld beleeft allerlei vrolijke en muzikale avonturen in zijn eerste bioscoopfilm.

Ga je mee op stap met Dirk Scheele? De kinderheld beleeft allerlei vrolijke en muzikale avonturen in zijn eerste bioscoopfilm. Met bekende én nieuwe liedjes. Dirk maakt overal een muzikaal feestje van. Hij gaat op bezoek bij een echte koning en koningin in een paleis en gaat voor de allereerste keer paardrijden. Hij haalt grapjes uit en zet de hele groentewinkel op stelten met de Broccolirock. Maar waar is zijn grote vriend Japie het Aapie? Dirk gaat op zoek in de jungle. Een papegaai, een slang en een tijger helpen natuurlijk mee. Met gastrollen van o.a. Anky van Grunsven, Mylène & Rosanne, Peter Lusse en Joes Boonen.

Cast & Regisseur

Nieuws over Op stap met Dirk Scheele