compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 19-9 t/m 25-9
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Op stap met Dirk Scheele

Op stap met Dirk Scheele

Voor alle leeftijden

familiefilm, kinderfilm

Pitch van Op stap met Dirk Scheele
Delen op facebook
Op stap met Dirk Scheele
Nederlandse première: 12-7-2018
Nederland, 2018, 60 min,
Dirk gaat op bezoek bij een echte koning en koningin in een prachtig paleis, gaat voor de allereerste keer paardrijden, zet de hele groentewinkel op stelten met Broccolirock en gaat samen met zijn vriendjes op zoek naar Japie het Aapie.
trailer en bijzonderheden over Op stap met Dirk Scheele
Kinderzanger Dirk Scheele viert met deze film zijn 25-jarig artiestenjubileum.
Aanloop van Op stap met Dirk Scheele
Dit is de allereerste bioscoopfilm van Dirk Scheele. Scheele maakte vooral naam op Nickelodeon met zijn programma 'Huis-, tuin- en keukenavonturen'.
BioscoopAgenda van Op stap met Dirk Scheele

Op stap met Dirk Scheele in de bioscoop

Wil je Op stap met Dirk Scheele zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 2 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Liedjesmaker Dirk Scheele beleeft een hoop avonturen met verschillende dieren, een koning en een koningin en een groentewinkel.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Ga je mee op stap met Dirk Scheele? De kinderheld beleeft allerlei vrolijke en muzikale avonturen in zijn eerste bioscoopfilm.

Ga je mee op stap met Dirk Scheele? De kinderheld beleeft allerlei vrolijke en muzikale avonturen in zijn eerste bioscoopfilm. Met bekende én nieuwe liedjes. Dirk maakt overal een muzikaal feestje van. Hij gaat op bezoek bij een echte koning en koningin in een paleis en gaat voor de allereerste keer paardrijden. Hij haalt grapjes uit en zet de hele groentewinkel op stelten met de Broccolirock. Maar waar is zijn grote vriend Japie het Aapie? Dirk gaat op zoek in de jungle. Een papegaai, een slang en een tijger helpen natuurlijk mee. Met gastrollen van o.a. Anky van Grunsven, Mylène & Rosanne, Peter Lusse en Joes Boonen.