compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 30-7 t/m 5-8
Film van de week!
MENU

Paradise drifters

Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruikAudiodescriptie beschikbaar

Pitch van Paradise drifters

Jonas Smulders (Lorenzo)

Jonas Smulders (Lorenzo)

Delen op facebook
Paradise drifters
Nederlandse première: 3-9-2020
Nederland, 2020, 85 min,

In Paradise Drifters verlaat Yousef de jeugdinrichting, maar heeft geen familie om naar terug te keren. Chloe is zwanger van een loverboy. Lorenzo wil met drugssmokkel snel geld verdienen. Ze vertrouwen elkaar nog niet echt, maar reizen af naar het zuiden. Ze komen terecht in een wide wereld en zijn op elkaar aangewezen.

Paradise drifters trailer en bijzonderheden

De opnamen vonden plaats in Marseille, Barcelona en Amsterdam.

Paradise Drifters werd geselecteerd voor Berlinale en International Film Festival Rotterdam 2020.

Trailer van Paradise driftersBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Paradise driftershttps://i1.ytimg.com/vi/E8ArioD8WTQ/hqdefault.jpg2020-02-18
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Het speelfilmdebuut van Mees Peijnenburg, die eerder hoge ogen gooide met zijn korte films (Cowboys Janken Ook, A Hole in my Heart) en twee Gouden Kalveren voor zijn TV-drama Geen Koningen In Ons Bloed.

Jonas Smulders (Niemand in de Stad), Bilal Wahib (Broeders) en de nieuwe ontdekking Tamar van Waning (Dream School)

Paradise drifters - Bioscopen, Tijden & Tickets

Paradise drifters in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Synopsis distributeur

Tijdens hun reis naar Zuid-Europa proberen drie thuisloze jongeren hun verleden van zich af te schudden. De liefde en geborgenheid die ze een leven lang gemist hebben, blijkt dichterbij dan gedacht.

De dakloze jongeren Yousef, Chloe en Lorenzo hebben in hun jonge levens al flink wat te verduren gehad. Yousef (Bilal Wahib) is net 18 geworden en moet de jeugdzorginstelling verlaten, maar heeft geen familie om naar terug te keren. Chloe (Tamar van Waning) is ongewenst zwanger van haar stiefvader en is op zoek naar een uitweg. Lorenzo (Jonas Smulders) wil met drugssmokkel snel geld verdienen om zijn broer te helpen. Alle drie willen ze niets liever dan ontsnappen aan hun situatie. Door een toevallige ontmoeting vertrekken ze gezamenlijk naar Zuid-Europa. Ondanks de verschillende problemen waar ze individueel mee kampen, vinden ze tijdens deze reis onverwacht vertrouwen en geborgenheid bij elkaar; iets waar ze hun hele leven al naar op zoek zijn. Maar aan het echte leven valt moeilijk te ontsnappen en alles loopt anders dan verwacht.
Paradise Drifters is een rauw en hoopgevend speelfilmdebuut van Mees Peijnenburg, met indringende personages die je in het hart raken.

Productiemaatschappij: Neo, Pupkin Film

Nieuws over Paradise drifters