compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Pitch Perfect 2

Pitch Perfect 2

***1/20
Waardering: 3.5/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatie

komedie, muziekfilm

Pitch van Pitch Perfect 2
Pitch Perfect 2 filmstill
Pitch Perfect 2 filmstill
Delen op facebook
Pitch Perfect 2
Nederlandse première: 14-5-2015
Verenigde Staten, 2015, 115 min,
In Pitch Perfect voegde Beca (Anna Kendrick) zich bij de acapella groep Barden Bella's en leidde ze de dames naar de top van de zangwereld. In deze tweede film vol acapella-geweld worden de Bella's geschorst na een zeer gevoelig incident met de Amerikaanse president. Er is maar één manier om de schorsing op te heffen: de wereldwijde, en zeer competitieve, acapellawedstrijd winnen. Maar geen enkel Amerikaans team heeft deze competitie ooit gewonnen.
trailer en bijzonderheden over Pitch Perfect 2
In Pitch Perfect 2 zijn niet alleen actrices te zien. Er doen ook echte acapella groepen mee zoals Pentatonix, de winnaars van het derde seizoen van het Amerikaanse programma The Singoff.
Aanloop van Pitch Perfect 2
Regisseur Elizabeth Banks is meer bekend als actrice. Ze speelt Effie Trinket in de Hunger Games franchise en is veel te zien in komedies als What to Expect When You're Expecting en Zack and Miri Make a Porno. In Pitch Perfect 2 speelt ze wederom de hilarische wedstrijdcommentator Gail.
BioscoopAgenda van Pitch Perfect 2

Pitch Perfect 2 in de bioscoop

Wil je Pitch Perfect 2 zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 14 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Anna Kendrick keert terug als Beca, de leider van de acapella groep Barden Bella's. Waar ze in de eerste film eenheid in de zanggroep moest brengen, gaat Beca nu de uitdaging aan om een gevoelige schorsing ongedaan te maken. Actrice Elizabeth Banks neemt plaats in de regiestoel.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen