compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU

Pitch Perfect 2

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGrof taalgebruikDiscriminatie

Pitch van Pitch Perfect 2

Pitch Perfect 2 filmstill

Pitch Perfect 2 filmstill

Delen op facebook
Pitch Perfect 2
Nederlandse première: 14-5-2015
Verenigde Staten, 2015, 115 min,

In Pitch Perfect voegde Beca (Anna Kendrick) zich bij de acapella groep Barden Bella's en leidde ze de dames naar de top van de zangwereld. In deze tweede film vol acapella-geweld worden de Bella's geschorst na een zeer gevoelig incident met de Amerikaanse president. Er is maar één manier om de schorsing op te heffen: de wereldwijde, en zeer competitieve, acapellawedstrijd winnen. Maar geen enkel Amerikaans team heeft deze competitie ooit gewonnen.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIXAmazon Prime Video

Pitch Perfect 2 trailer en bijzonderheden

In Pitch Perfect 2 zijn niet alleen actrices te zien. Er doen ook echte acapella groepen mee zoals Pentatonix, de winnaars van het derde seizoen van het Amerikaanse programma The Singoff.

Trailer van Pitch Perfect 2Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Pitch Perfect 2https://i1.ytimg.com/vi/h1uy2_Rm9os/hqdefault.jpg2014-11-21
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Elizabeth Banks is meer bekend als actrice. Ze speelt Effie Trinket in de Hunger Games franchise en is veel te zien in komedies als What to Expect When You're Expecting en Zack and Miri Make a Porno. In Pitch Perfect 2 speelt ze wederom de hilarische wedstrijdcommentator Gail.

Pitch Perfect 2 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Pitch Perfect 2 in de bioscoop

Wil je Pitch Perfect 2 zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX Amazon Prime Video

Anna Kendrick keert terug als Beca, de leider van de acapella groep Barden Bella's. Waar ze in de eerste film eenheid in de zanggroep moest brengen, gaat Beca nu de uitdaging aan om een gevoelige schorsing ongedaan te maken. Actrice Elizabeth Banks neemt plaats in de regiestoel.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Brownstone Productions, Chapman/Leonard Studio Equipment, Gold Circle Films, United International Pictures (UIP), Universal Pictures, Universal Pictures International (UPI)

Cast & Regisseur

Nieuws over Pitch Perfect 2