compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 38 21-9 t/m 27-9
Film van de week!
MENU

Resistance

Pitch van Resistance

Delen op facebook
Resistance
Duitsland, Frankrijk, Verenigd Koninkrijk, Verenigde Staten, 2020, 117 min,

In Resistance raakt een mime-speler betrokken bij het verzet in WOII. Hij bedenkt een leuke personage, Marcel Marceau, waarmee hij meer bewegingsvrijheid voor zichzelf creëert en het hem mogelijk maakt een veel Joodse weeskinderen te redden met hulp van het Franse verzet en een groep Joodse padvinders.

Bekijk bij:

meJane

Resistance trailer en bijzonderheden

Gebaseerd op de gebeurtenissen en rol van Macel Marceau tijdens het Franse verzet ten tijde van WOII.

Trailer van ResistanceBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Resistancehttps://i1.ytimg.com/vi/B48hwisZvEI/hqdefault.jpg2021-09-17
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De Venezolaanse regisseur Jonathan Jakubowicz heeft met slechts twee films — "Secuestro express" (2005) en "Hands of Stone" (2016) — en twee tv-series zich genesteld aan de top in Hollywood en werkte al met top-acteurs als Ruben Blades en Robert DeNiro.
Jesse Eisenberg hoort inmiddels tot de 'Hollywood adel' dankzij titels als Justice League (2017), Café Society (2016), Now You See Me (2013) en The Social Network (2010).
Edgar Ramirez was eerder te zien in films als The Girl on the Train (2016), Point Break (2015), Wrath of the Titans (2012) en Zero Dark Thirty (2012), hij werkte eerder met regisseur Jakubowicz in "Hands of Stone" (2016).

Resistance - Bioscopen, Tijden & Tickets

Resistance in de bioscoop

Wil je Resistance zien? Koop of huur de film hier:


meJane

Eeen mime-speler betrokken bij het verzet in WOII. Hij bedenkt een leuke personage, waarmee hij meer bewegingsvrijheid voor zichzelf creëert en het hem mogelijk maakt een veel Joodse weeskinderen te redden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Bliss Media (in association with), Epicentral Studios, Pantelion Films, Riverstone Pictures

Cast & Regisseur