compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 03 16-1 t/m 22-1
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Rita & Krokodil 2 (NL)

Rita & Krokodil 2 (NL)

Voor alle leeftijden

Pitch van Rita & Krokodil 2 (NL)

Delen op facebook
Rita & Krokodil 2 (NL)
Nederlandse première: 5-7-2018
De 4-jarige Rita en haar onafscheidelijke vriendje Krokodil hebben altijd wat te beleven, want hun fantasie brengt ze overal naartoe.

Rita & Krokodil 2 (NL) trailer en bijzonderheden

Deze film begon ooit als korte film. De film is voor kinderen vanaf 2 jaar.
Trailer van Rita & Krokodil 2 (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Rita & Krokodil 2 (NL)https://i1.ytimg.com/vi/IdXkRDGUt3Q/hqdefault.jpg2018-07-03

Aanloop

Tweede lange film voor de Deense regisseur Siri Melchior. Dit is een vervolg op haar eerste 'speelfilm': Rita & Krokodil (NL).

Rita & Krokodil 2 (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Rita & Krokodil 2 (NL) in de bioscoop

Wil je Rita & Krokodil 2 (NL) zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Animatiefilm over de 4-jarige Rita die nieuwe avonturen beleeft met de zeer hongerige krokodil die in haar badkuip woont.Meer films op DVD / BR

DVD algemeenBol.com pixel

Synopsis distributeur

In 9 lieve en sfeervolle verhaaltjes wordt het leven van een 4-jarige, vastberaden en fantasievolle kleuter, op herkenbare wijze neergezet.

Rita is een vastberaden kleuter met een altijd hongerig vriendje, Krokodil. Hij woont in de badkuip, maar zeer waarschijnlijk bestaat hij enkel in de fantasie van Rita. Het zou kunnen dat Rita en Krokodil eigenlijk niet veel verder komen dan de tuin van oma of onder het vloerkleed in haar kamer. Rita's fantasie brengt hen echter overal waar ze maar willen. Met Krokodil in de buurt, is er altijd wat te beleven.

Huidige prijsvraag

Cast & Regisseur