compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 25-2 t/m 3-3
Film van de week!
MENU

Rocky IV

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch

Wanneer Rocky's vriend Apollo Creed vermoord wordt tijdens een gevecht met de superfitte Russische bokser Ivan Drago, geeft Rocky zichzelf hier de schuld van. Opgehitst door de arrogantie van de Rus besluit Rocky het gevecht met hem aan te gaan, dit keer echter in Rusland.
Delen op facebook
Rocky IV
Verenigde Staten, 1985, 91 min,

bijzonderheden

Sylvester 'Sly' Stallone moet het met 442 doden (tot het jaar 2000) nog altijd afleggen tegen de 537 lieden die Dolph wist om te leggen in diens oeuvre. In Rocky IV komt Stallone zelfs helemaal niet aan moorden toe, terwijl Dolph het niet veel beter doet met slechts één slachtoffer, namelijk tegenspeler Carl Weathers. Maar Zweed Dolph is dan ook de meest dodelijke actieheld na James Bond (ruim 1.200 ontzielden!) op de voet gevolgd door Arnold Schwarzenegger.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Sylvester Stallone regisseerde ook "Paradise Alley" (1978), Rocky II (1979), Rocky III (1982) en "Staying Alive" (1983).

Rocky IV - Bioscopen, Tijden & Tickets

Rocky IV in de bioscoop

Wil je Rocky IV zien? Koop of huur de film hier:


videoland

We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Dolf Lundgren neemt het in dit vervolg op de film Rocky als sufgetrainde Sovjetbokser op tegen onderdeurtje Rocky Balboa.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Metro-Goldwyn-Mayer (MGM), United Artists

Cast & Regisseur