compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

ROH 22/23: Il barbiere di Siviglia

Pitch van ROH 22/23: Il barbiere di Siviglia

ROH 22/23: Il barbiere di Siviglia filmstill

ROH 22/23: Il barbiere di Siviglia filmstill

Delen op facebook
ROH 22/23: Il barbiere di Siviglia
Nederlandse première: 15-2-2023
205 min,

De vermakelijke en ondeugende opera buffa van Rossini is een vocaal vuurwerk, met geliefden die plannetjes beramen en een barbier die het heel druk heeft.

ROH 22/23: Il barbiere di Siviglia trailer

Trailer van ROH 22/23: Il barbiere di SivigliaBekijk de trailer en de beste filmstills van de film ROH 22/23: Il barbiere di Sivigliahttps://i1.ytimg.com/vi/mMT3-2fqBEo/hqdefault.jpg2022-09-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

ROH 22/23: Il barbiere di Siviglia - Bioscopen, Tijden & Tickets

ROH 22/23: Il barbiere di Siviglia in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je ROH 22/23: Il barbiere di Siviglia zien? Koop of huur de film hier:
Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Als Rosina verliefd wordt op een mysterieuze jonge aanbidder die zichzelf Lindoro noemt, heeft ze al haar vindingrijkheid nodig en een beetje hulp van de barbier om haar berekende voogd, dokter Bartol, te slim af te zijn. Bereid u voor op hartverwarmende serenades, lachwekkende vermommingen en een sprookjesachtig einde dat telkens maar net niet komt. De opera buffa van Gioacchino Rossini is een luchthartig en vermakelijk verhaal, vanaf het beroemde openingslied van de barbier, Largo al factotum, met de beroemde uitroep Figaro, Figaro!, tot Rosinas pittige aria Una voce poco fa. Rafael Payare dirigeert voor het eerst in The Royal Opera House en begeleidt een uitmuntende cast, met o.a. Andrzej Filo?czyk, Agoel Achmetsjina, Laurence Brownlee en Bryn Terfel.