compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 20 16-5 t/m 22-5
WEB | mobiel
John Wick 3: Parabellum - Film van de week!
MENU
Home > Films > S.W.A.T.

S.W.A.T.

***00
Waardering: 3/5

Even cops dial 911

Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGeweldAngst

actie, avontuur, drama, misdaad, thriller

Pitch van S.W.A.T.
S.W.A.T. filmstill
S.W.A.T. filmstill
Delen op facebook
S.W.A.T.
Nederlandse première: 4-12-2003
Verenigde Staten, 2003, 118 min,
Een drugsbaas looft een beloning van $ 100 miljoen uit aan diegene die hem weet te bevrijden uit de handen van de politie. Alleen een S.W.A.T. team lijkt een ontsnapping te kunnen voorkomen.
bijzonderheden over S.W.A.T.
Gebaseerd op de gelijknamige Amerikaanse tv-serie uit de jaren '70. S.W.A.T. staat voor 'Special Weapons And Tactics'. De eerste eenheid is eind jaren '60 opgericht door de LAPD (Los Angeles Police Department), na een golf van geweld waar de politie niet meer tegen op kon.
Aanloop van S.W.A.T.
Clark Johnson regisseerde hiervoor niet alleen afleveringen van tv-series als 'NYPD Blue' en 'African Skies', maar ook de (mislukte) film "Drop Squad" (1994). Samuel L. Jackson speelde eerder ook in Pulp Fiction. Colin Farrell was te zien in Phone Booth.
Recensies van S.W.A.T.
BioscoopAgenda van S.W.A.T.

S.W.A.T. in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je S.W.A.T. zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 13 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Een drugsbaas looft een beloning van $ 100 miljoen uit aan diegene die hem weet te bevrijden uit de handen van de politie. Alleen een S.W.A.T. team lijkt dit te kunnen voorkomen.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen