compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 29-7 t/m 4-8
Film van de week!
MENU

Shadow Game (EN subtitles)

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch

In Shadow Game worden verschillende tienerjongens gevolgd die hun thuisland ontvluchtten en bescherming zoeken in Europa. Verhalen over ontbering en uitbuiting, maar ook van uithoudingsvermogen, warmte en menselijke geest: het huidige Europa.
Delen op facebook
Shadow Game (EN subtitles)
Nederlandse première: 10-6-2021
Nederland, 2021, 90 min,

Shadow Game (EN subtitles) trailer en bijzonderheden

Winnaar Creatieve Documentaire tijdens het International Film Festival and Forum on Human Rights 2021.

Trailer van Shadow Game (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Shadow Game (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/M0AiDlhycEE/hqdefault.jpg2021-06-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseurs-duo Eefje Blankevoort en Els van Driel debuteren met deze lange documentaire.

Shadow Game (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Shadow Game (EN subtitles) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Shadow Game (EN subtitles) zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Verschillende tienerjongens ontvluchten hun thuisland en zoeken bescherming in Europa. Verhalen over ontbering en uitbuiting, maar ook van uithoudingsvermogen, warmte en menselijke geest.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Shadow Game is een coming of age-verhaal, een avontuurlijke reis door Europa met pubers als onze gidsen. In deze mozaïekvertelling worden de ervaringen van jonge vluchtelingen samengesmeed tot een universeel verhaal. Zullen ze alle obstakels overwinnen en een nieuw thuis vinden? Drie jaar lang volgden regisseurs Eefje Blankevoort en Els van Driel (De Deal) verschillende jongeren op hun tocht door Europa: van Griekenland tot Servië en van Bosnië en Herzegovina tot Italië en Nederland. De tieners doorkruisen besneeuwde landschappen en mijnenvelden, en komen onderweg agressieve grenspolitie tegen. Het bereiken van de eindbestemming is moeilijker dan ooit. Een deel van het materiaal is door de jongens zelf op hun telefoon gefilmd.

Productiemaatschappij: Witfilm

Cast & Regisseur