compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 29-9 t/m 5-10
Film van de week!
MENU

Shazam! 3D

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarGrof taalgebruikAngst

Pitch van Shazam! 3D

Jack Dylan Grazer (Freddy Freeman) en Zachary Levi (Shazam)

Jack Dylan Grazer (Freddy Freeman) en Zachary Levi (Shazam)

Delen op facebook
Shazam! 3D
Nederlandse première: 4-4-2019
Verenigde Staten, 2019, 132 min,

De wees Billy Batson krijgt bovenmenselijke krachten van de tovenaar Shazam, zodat Captain Marvel kan worden en het op kan nemen tegen de kwade krachten van de wereld. Er is maar één probleem ook in een nieuw gedaante blijft Billy een 14-jarige.

Shazam! 3D trailer en bijzonderheden

Captain Marvel heeft de wijsheid van Solomon, de kracht van Hercules, het uithoudingsvermogen van Atlas, de macht van Zeus, de moed van Achilles en de snelheid van Mercurius.

Trailer van Shazam! 3DBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Shazam! 3Dhttps://i1.ytimg.com/vi/jTIM0W1dUyg/hqdefault.jpg2019-04-04
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

David F. Sandberg regisseerde eerder o.m. Lights Out (2016) en Annabelle: Creation (2017).

Synopsis distributeur

We hebben allemaal een superheld in ons. Het vereist alleen wat magie om het eruit te halen. In het geval van Billy Batson (Angel), kan dat door één woord te roepen: Shazam! Het 14 jarige pleegkind kan daardoor met behulp van een oude tovenaar in de volwassen Superheld Shazam (Levi) veranderen. Van binnen is hij nog een kind, maar van buiten heeft Shazam een gespierd, goddelijk lichaam. Shazam komt tot leven in deze volwassen versie van zichzelf door te doen wat elke tiener zou doen met superkrachten: er veel plezier mee maken! Kan hij vliegen? Heeft hij röntgenogen? Kan hij bliksem uit zijn handen laten schieten? Kan hij zijn proefwerken op school overslaan? Shazam gaat op zoek naar de grenzen van zijn krachten met de roekeloosheid van een kind. Maar hij zal deze krachten snel moeten beheersen om de dodelijke krachten van het kwaad te bestrijden die worden beheerst door Dr. Thaddeus Sivana (Strong).

Productiemaatschappij: DC Comics, DC Entertainment, New Line Cinema, Seven Bucks Productions, The Safran Company, Warner Bros.

Cast & Regisseur

Djimon Hounsou

The Wizard
Asher Angel

Billy Batson
Jack Dylan Grazer

Freddy Freeman
Mark Strong

Dr. Thaddeus Sivana