compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 09 4-3 t/m 10-3
Film van de week!
MENU

Shinboru

***1/20
Waardering: 3.3/5

Pitch

Japanse cultfilm over een man in een bont gekleurde pyjama die wakker wordt in een steriele witte ruimte. De muren zijn gedecoreerd met honderden engelenpiemeltjes. Hij komt erachter dat het indrukken van de cherubijngenitalia ervoor zorgt dat via een luik ogenschijnlijk nutteloze voorwerpen in de ruimte geslingerd worden. In een tweede verhaallijn volgen we een Mexicaanse worstelaar op zijn retour.
Delen op facebook
Shinboru
Nederlandse première: 2-9-2010
Japan, 2009, 93 min,

Shinboru trailer en bijzonderheden

Deze film was een grote hit op de internationale filmfestivals. In Nederland was het echter lastig om een distributeur te vinden voor deze film. Nu is de film alsnog in de Nederlandse bioscopen te zien.

Trailer van ShinboruBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Shinboruhttps://i1.ytimg.com/vi/nnqIhrmS0iI/hqdefault.jpg2010-09-02
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Shinboru - Bioscopen, Tijden & Tickets

Shinboru in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Shinboru zien? Koop of huur de film hier:Japanse cultfilm over een man in een bont gekleurde pyjama die wakker wordt in een steriele witte ruimte. Deze film was een grote hit op de internationale filmfestivals.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Aoi Promotion, Phantom Film, Shochiku Company, Yoshimoto Kogyo Company

Nieuws over Shinboru