compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 21 23-5 t/m 29-5
Film van de week!
MENU

Sisu

Mogelijk schadelijk tot 16 jaarGeweldGrof taalgebruikAngst

Pitch van Sisu

Sisu filmstill

Sisu filmstill

Delen op facebook
Sisu
Nederlandse première: 7-9-2023
Finland, Verenigd Koninkrijk, 2022, 91 min,

In Sisu stuit de oudere, eenzame goudzoeker Aatami op een grote ader in het noorden van Finland, tijdens de laatste dagen van WOII. Wanneer de laatst overgebleven Nazi’s zijn pad kruisen en zijn goud willen stelen, komen er onbegrensde krachten los in deze voormalige commando.

Bekijk bij:

meJaneAmazon Prime Video

Sisu trailer en bijzonderheden

Het Finse woord Sisu laat zich moeilijk vertalen, maar in deze film: een keiharde vorm van moed en onvoorstelbare vastberadenheid ondanks een overweldigende overmacht.

Trailer van SisuBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sisuhttps://i1.ytimg.com/vi/6FYEbF7cQ-g/hqdefault.jpg2023-07-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Sisu - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sisu in de bioscoop

Wil je Sisu zien? Koop of huur de film hier:


meJane Amazon Prime Video

Een ex-soldaat ontdekt goud in de wildernis van Lapland, wanneer hij de buit naar de stad probeert te brengen, krijgt hij het aan de stok met nazi-soldaten.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Tijdens de laatste dagen van de Tweede Wereldoorlog stuit de afgezonderde goudzoeker en ex-commando Aatami op een grote vondst in het noorden van Finland. Wanneer de legendarische ex-soldaat zijn goud naar een verderop gelegen stad probeert te brengen, stelen overgebleven nazi’s onder leiding van een meedogenloze SS-officier zijn buit. In de strijd om zijn vondst terug te krijgen, komen er onbegrensde krachten los in Aatami. Niets is te veel.

Productiemaatschappij: Good Chaos, Stage 6 Films, Subzero Film Entertainment

Nieuws over Sisu