compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Slalom (EN subtitles)

***1/20
Waardering: 3.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweldSeksDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Slalom (EN subtitles)

Slalom (EN subtitles) filmstill

Slalom (EN subtitles) filmstill

Delen op facebook
Slalom (EN subtitles)
Nederlandse première: 7-10-2021
België, Frankrijk, 2020, 92 min,

De 15-jarige Lyz wordt opgeleid tot toekomstig Olympisch skikampioen maar wordt door haar coach fysiek en emotioneel zwaar onder druk gezet waarbij hij meerdere keren een verboden lijn overschrijdt.

Slalom (EN subtitles) trailer

Trailer van Slalom (EN subtitles)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Slalom (EN subtitles)https://i1.ytimg.com/vi/Vh_ARo5gEUU/hqdefault.jpg2021-10-07
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Slalom (EN subtitles) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Slalom (EN subtitles) in de bioscoop


Ook te zien:
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Lyz, een 15-jarige middelbare scholier is toegelaten tot de prestigieuze skischool van ex-kampioen Fred en zijn partner Lilou. Op de school worden de toekomstige Olympische kampioenen van Frankrijk opgeleid. Fred maakt het tot zijn persoonlijke doel Lyz zijn ster te laten worden. Onder zijn invloed moet Lyz meer doorstaan dan alleen de fysieke en emotionele druk van de zware training want Fred overschrijdt meerdere malen een verboden lijn. Is ze in staat te ontsnappen aan zijn dwingende greep ?

Productiemaatschappij: Auvergne Rhône-Alpes Cinéma (co-production), Centre National du Cinéma et de l'Image Animée (pa, Charlie Bus Production (co-production), Ciné+ (participation), Compagnie Cinématographique, La (co-production), Jour2Fête (co-production), Mille et Une Productions, Panache Productions (co-production), Région Auvergne-Rhône-Alpes (participation)

Cast & Regisseur