compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 39 28-9 t/m 4-10
Film van de week!
MENU

Sonic the Hedgehog 2

Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Sonic the Hedgehog 2

Delen op facebook
Sonic the Hedgehog 2
Nederlandse première: 30-3-2022
Japan, Verenigde Staten, 2022, 123 min,

In Sonic the Hedgehog 2 mag Sonic alleen thuis blijven, wanneer hij ontdekt dat Dr. Robotnik terug is, met een nieuwe partner Knuckles, en op zoek naar een smaragd die de kracht heeft om beschavingen op te bouwen en te vernietigen. Samen met Tails probeert Sonic de manische dokter voor te zijn.

Bekijk bij:

Sonic the Hedgehog 2 trailer en bijzonderheden

Naast Jim Carrey spelen ook veel bekende sterren mee zoals James Marsden die de stem van Sonic inspreekt en Ben Schwartz als Tom.

Trailer van Sonic the Hedgehog 2Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sonic the Hedgehog 2https://i1.ytimg.com/vi/j2KO1wnAXik/hqdefault.jpg2021-12-13
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Jeff Fowler maakte eerder

Dit is de vierde voice-over-rol van Idris Elba, na Zootopia (2016), The Jungle Book (2016) en Finding Dory (2016). Alle drie de speelfilms waren Disney-films, dit is zijn eerste niet-Disney-stemrol, zijn tweede keer dat hij voice-over doet in een live-action film.

Sonic the Hedgehog 2 - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sonic the Hedgehog 2 in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Sonic the Hedgehog 2 zien? Koop of huur de film hier:De manische Dr. Robotnik keert terug naar de aarde met een nieuwe bondgenoot, Knuckles the Echidna. Alleen Sonic en zijn nieuwe vriend Tails staan hen in de weg.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Onze favoriete blauwe egel beleeft een spectaculair nieuw avontuur in Sonic The Hedgehog 2

Onze favoriete blauwe egel beleeft een spectaculair nieuw avontuur in Sonic The Hedgehog 2. Sinds Sonic in Green Hills woont, wil hij maar wat graag laten zien dat hij een echte held is. En die kans krijgt hij als Dr. Robotnik terugkeert, die met zijn nieuwe partner Knuckles op zoek is naar een smaragd met een allesvernietigende kracht. Samen met zijn eigen sidekick Tails reist Sonic de wereld over om de smaragd te vinden voordat deze in de verkeerde handen valt. Sonic The Hedgehog 2 is een film van de makers van The Fast and the Furious en Deadpool. De cast bestaat wederom uit James Marsden, Ben Schwartz (als de stem van Sonic), Tika Sumpter, Natasha Rothwell, Adam Pally en Jim Carrey. In deze film wordt de cast aangevuld door Shemar Moore, Idris Elba (als de stem van Knuckles) en Colleen O'Shaughnessey (als de stem van Tails).

Productiemaatschappij: Blur Studio, Marza Animation Planet, Original Film, Paramount Pictures, Sega Sammy Group

Cast & Regisseur

Jim Carrey

Dr. Ivo Robotnik
Ted Barba

Frail Priest
Peter Brown

Grocery Shopper (uncredited)
Jeff Fowler

Regisseur
Junkie XL

Muziek
Sonic the Hedgehog 2 poster

Nieuws over Sonic the Hedgehog 2