compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 19 12-5 t/m 18-5
Film van de week!
MENU

Sonic the Hedgehog

***1/20
Waardering: 3.8/5
Mogelijk schadelijk tot 9 jaarAngst

Pitch van Sonic the Hedgehog

James Marsden (Tom Wachowski)

James Marsden (Tom Wachowski)

Delen op facebook
Sonic the Hedgehog
Nederlandse première: 13-2-2020
Canada, Japan, Verenigde Staten, 2020, 99 min,

In Sonic ontdekt een politieagent in een kleine stad een kleine, blauwe, snelle egel. Voordat hij er erg in heeft moet hij proberen de buitenaardse egel ut de klauwen van een kwaadaardig genie te houden — die erop wil experimenteren.

Bekijk bij:

Amazon Prime Video

Sonic the Hedgehog trailer en bijzonderheden

De film is een live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega videogame serie Sonic. Toen de eerste beelden van de poster en enkele seconden van de trailer, gaf dat zoveel negatieve reacties van fans van het video-spel dat er snel aanpassingen aan het uiterlijk van Sonic werden aangekondigd.

Trailer van Sonic the HedgehogBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sonic the Hedgehoghttps://i1.ytimg.com/vi/zCsb3xRDsP4/hqdefault.jpg2020-02-10
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Speelfilmdebuut van regisseur Jeff Fowler, die eerder de visuele effecten voor zijn rekening nam bij"Max en de maximonsters" (2009).
James Marsden en Jim Carrey speelden beiden rollen in minstens drie stripfilms. Marsden was Cyclops in de eerste X-Men-trilogie en X-Men: "Days of Future Past" (2014) en Carrey was in The Mask (1994), Batman Forever (1995) en Kick-Ass 2 (2013).

Recensies van Sonic the Hedgehog

Sonic the Hedgehog - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sonic the Hedgehog in de bioscoop


Ook te zien:
De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.
Blijf in contact!

en abonneer je op onze nieuwsbrief.


Synopsis distributeur

Sonic het nieuwe live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega videogame franchise.

Sonic is het nieuwe live-action avontuur gebaseerd op de populaire Sega videogame franchise. Sonic en zijn nieuwe beste vriend Tom proberen samen de slechterik Dr. Robotnik te stoppen en de wereld te redden.

Productiemaatschappij: Blur Studio, DJ2 Entertainment, Marza Animation Planet, Original Film, Paramount Animation, Paramount Pictures, Sega, Stories International

Cast & Regisseur

Jim Carrey

Dr. Ivo Robotnik
James Marsden

Tom Wachowski
Neal McDonough

Major Bennington
Jeff Fowler

Regisseur
Junkie XL

Muziek
Sonic the Hedgehog poster

Nieuws over Sonic the Hedgehog