compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 29 18-7 t/m 24-7
Film van de week!
MENU

Sonja: The White Swan

***00
Waardering: 3/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarDrugs en alcoholmisbruik

Pitch van Sonja: The White Swan

Ine Marie Wilmann (Sonja Henie)

Ine Marie Wilmann (Sonja Henie)

Delen op facebook
Sonja: The White Swan
Nederlandse première: 31-10-2019
Noorwegen, 2018, 113 min,

Het verhaal over Sonja Henie, een van 's werelds grootste atleten en de uitvinder van het moderne kunstschaatsen, die in 1936 besluit naar Hollywood te gaan om een filmster te worden. Het stort allemaal in als ze valt, dronken op het modderige ijs, in Rio de Janeiro.

Bekijk bij:

Sonja: The White Swan trailer en bijzonderheden

Lina Nordqvist, de production designer van Sonja: The White Swan, won de Amanda Award for Best Scenography/Production Design voor deze film.

Trailer van Sonja: The White SwanBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Sonja: The White Swanhttps://i1.ytimg.com/vi/N-imiqgV9aA/hqdefault.jpg2019-07-15
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Regisseur Anne Sewitsky kan je kennen van haar eerdere werken 'Skykt Lykkeling' (2010) en Superechte Liefde (2011). Ine Marie Wilmann, die in de rol kroop van Sonja, heeft haar gezicht al vaker laten zien op het scherm. Zo speelde ze hiervoor in 'De nrmeste' (2015) en 'Nothing Ever Really Ends' (2016).

Sonja: The White Swan - Bioscopen, Tijden & Tickets

Sonja: The White Swan in de bioscoop

Wil je Sonja: The White Swan zien? Koop of huur de film hier:Het verhaal over Sonja Henie, een van 's werelds grootste atleten en de uitvinder van het moderne kunstschaatsen, die in 1936 besluit naar Hollywood te gaan om een filmster te worden.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Waargebeurd en fascinerend en verhaal over kunstschaatsster en drievoudig Olympisch Kampioene Sonja Henie die eind jaren dertig de best betaalde Hollywood actrice werd.

Waargebeurd verhaal over de Noorse Sonja Henie, één van de grootste kunstschaatssters ter wereld. Op drie opeenvolgende Winterspelen won ze Olympisch Goud met deze door haar uitgevonden sport. In 1936 vertrekt ze naar Hollywood waar ze de best betaalde Hollywood actrice werd. Het is het opmerkelijke verhaal van een fascinerende vrouw die er alles aan doet om in de spotlight te blijven staan.

Productiemaatschappij: Maipo Film