compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 30 25-7 t/m 31-7
Film van de week!
MENU

Spider-Man: Homecoming

****0
Waardering: 4/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van Spider-Man: Homecoming

Tom Holland (Peter Parker / Spider-Man)

Tom Holland (Peter Parker / Spider-Man)

Delen op facebook
Spider-Man: Homecoming
Nederlandse première: 6-7-2017
Verenigde Staten, 2017, 133 min,

Nadat Peter Parker Tony Stark heeft ontmoet, keert hij terug in zijn gewone leven bij zijn tante. Ondertussen droomt hij erover om zich aan te sluiten als Spider-Man bij the Avengers. De opkomst van badguy Vulture zorgt ervoor dat zijn familie in gevaar komt.

Bekijk bij:

meJanevideolandNETFLIXDisney+Amazon Prime Video

Spider-Man: Homecoming trailer en bijzonderheden

Spider-Man was lang geen onderdeel van de Marvel Cinematic Universe. Dat is echter sinds de gebeurtenissen in Captain America: Civil War veranderd.

Trailer van Spider-Man: HomecomingBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Spider-Man: Homecominghttps://i1.ytimg.com/vi/Zm7-CmxvyA4/hqdefault.jpg2017-05-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De rol van Spider-Man wordt gespeeld door Tom Holland. Eerder werd deze rol gespeeld door Andrew Garfield en Tobey Maguire.

Onze recensie ***00

Tom Holland als Peter Parker/Spider-Man

Recensie Spider-Man: Homecoming

Spider-Man: Homecoming is alweer de derde keer dat Spider-Man naar het witte doek wordt gehaald, ditmaal als onderdeel van het Marvel Cinematic Universe. Hoe bevalt het deze keer? ...lees de volledige recensie

Spider-Man: Homecoming - Bioscopen, Tijden & Tickets

Spider-Man: Homecoming in de bioscoop

Wil je Spider-Man: Homecoming zien? Koop of huur de film hier:


meJane videoland NETFLIX Disney+ Amazon Prime Video

Nadat Peter Parker Tony Stark heeft ontmoet, keert hij terug in zijn gewone leven bij zijn tante. Ondertussen droomt hij erover om zich aan te sluiten als Spider-Man bij the Avengers. Met Tom Holland als Spider-Man.



Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Een jonge Peter Parker (Tom Holland) begint zijn nieuwe identiteit als de webslingerende superheld Spider-Man te ontdekken.

Na zijn ontmoeting met de Avengers in Captain America: Civil War keert Peter Parker (Tom Holland) onder begeleiding van zijn nieuwe mentor Tony Stark (Robert Downey Jr.) terug naar huis, waar hij woont bij zijn tante May (Marisa Tomei). Peter probeert zijn dagelijkse leven weer op te pakken, terwijl hij ervan droomt om met de Avengers samen te werken en de wereld te redden. Wanneer de nieuwe schurk The Vulture (Michael Keaton) in zijn leven komt, brengt hij Peters familie en vrienden in levensgevaar.

Productiemaatschappij: Columbia Pictures, LStar Capital, Marvel Entertainment, Marvel Studios, Pascal Pictures, Sony Pictures Entertainment, Sony Pictures Entertainment (SPE), Sony Pictures Releasing, Walt Disney Studios Sony Pictures Releasing (WDSSP

Cast & Regisseur

Robert Downey Jr.

Tony Stark / Iron Man
Marisa Tomei

Aunt May
Tom Holland

Peter Parker / Spider-Man
Michael Keaton

The Vulture
Jon Favreau

Happy Hogan
Jon Watts

Regisseur

Nieuws over Spider-Man: Homecoming