compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 47 23-11 t/m 29-11
Film van de week!
MENU

Spookuil (NL)

****0
Waardering: 4/5
Voor alle leeftijden

Pitch van Spookuil (NL)

Spookuil (NL) filmstill

Spookuil (NL) filmstill

Delen op facebook
Spookuil (NL)
Nederlandse première: 5-12-2019
Estland, 2018, 95 min,

Het verhaal gaat over Eia die vanwege omstandigheden haar kerstvakantie moet doorbrengen op een Zuid-Estse boerderij genaamd Phantom Owl Farm. Eia heeft geen idee dat het bos achter de boerderij wordt gekapt door een hebzuchtige bosbeheerder, Raivo. Eia's komst helpt twee jonge mensen om liefde te vinden en helpt Eia het grootste geheim van haar familie te achterhalen.

Bekijk bij:

videoland

Spookuil (NL) trailer en bijzonderheden

Tijdens de eerste helft van de film, wanneer Jete Sonja door het bos neemt om dieren te fotograferen, wisselt de camera die Jete gebruikt steeds van opnames van een Canon 6D en een Canon 7D Mark2.

Trailer van Spookuil (NL)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film Spookuil (NL)https://i1.ytimg.com/vi/lsQT9DXi7qY/hqdefault.jpg2019-12-05
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Spookuil (NL) - Bioscopen, Tijden & Tickets

Spookuil (NL) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Spookuil (NL) zien? Koop of huur de film hier:


videoland


Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

De 9-jarige Eia wil niets liever dan samen met haar vader en moeder Kerstfeest vieren. Haar ouders hebben het altijd zó druk. Haar vader is architect en heeft opdrachten uit de hele wereld. Haar moeder is ballerina en vaak van huis voor optredens en danstournees. Eia mist haar familie. Als plotseling blijkt dat haar beide ouders naar het buitenland moeten voor hun werk, in plaats van thuis kerst te vieren, brengt het meisje onverwachts haar wintervakantie door bij haar grootvader. Tot dat moment wist ze helemaal niet dat ze een opa had. Het bezoek komt als een complete verrassing voor Eia. Maar na de eerste shock, ervaart ze een warme fijne familie, maakt ze een nieuwe beste vriend, vindt ze uit waarom haar vader niet wilde dat ze opa zou leren kennen. En Eia ontdekt een zeldzame, met uitsterven bedreigde vogel in het winterse wonderland. Daarmee redt ze een prachtig oerbos van kap en vernietiging. Het kerstverhaal eindigt in een verzoening tussen de opa en de vader. De hele familie viert een bijzondere hereniging en een prachtig eindejaarsfeest.

Productiemaatschappij: Kinosaurus Film, Lux

Cast & Regisseur

Juhan Ulfsak

Raiesmiku Raivo
Anu Aun

Regisseur