compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 15 11-4 t/m 17-4
Film van de week!
MENU

Stealing Beauty

***00
Waardering: 3/5

Pitch

Nadat haar moeder zelfmoord heeft gepleegd, reist de 19-jarige Lucy Harmon naar Italië om oude vrienden van haar moeder te bezoeken. Ze wekt de indruk dat ze is gekomen om haar portret te laten schilderen door de eigenaar van de villa, een Engelse kunstenaar. Ze hoopt er ook de jonge en knappe Nicolo Donati terug te zien. Lucy’s jeugdige impulsen en de avances die ze maakt bij Nicolo, brengen de Graysons en de andere gasten van de ‘Casa Grayson’ goed in de war en ze wakkeren zelfs hun emoties aan.
Delen op facebook
Stealing Beauty
Frankrijk, Italië, Verenigd Koninkrijk, 1996, 113 min,

bijzonderheden

Liv Tyler maakte haar filmdebuut in "Silent Fall". Na een hoofdrol in "Empire Records", portretteerde Tyler een serveerster in een plaatselijk restaurant in Heavy, een favoriet op het Sundance Film Festival in 1995. Tyler was ook te zien in "Inventing The Abbotts", Armageddon en Robert Altman's Cookie's Fortune. Ze herenigde zich onlangs met Altman door te spelen in de door critici toegejuichte "Dr. T and the Women" met Richard Gere.

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Recensies van Stealing Beauty

Stealing Beauty - Bioscopen, Tijden & Tickets

Stealing Beauty in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Stealing Beauty zien? Koop of huur de film hier:




Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Fiction Cinematografica

Cast & Regisseur