compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Stronger

Stronger

***1/20
Waardering: 3.8/5
Niet voor kinderen jonger dan 12 jaarGrof taalgebruikAngstDrugs en alcoholmisbruik

biografie, drama

Pitch van Stronger
Stronger: Jake Gyllenhaal (Jeff Bauman)
Stronger: Jake Gyllenhaal (Jeff Bauman)
Delen op facebook
Stronger
Nederlandse première: 5-10-2017
Verenigde Staten, 2017, 118 min,
Jeff Bauman verloor zijn benen bij de bomaanslag bij de marathon van Boston. Terwijl hij zijn trauma verwerkt helpt hij de politie met het vinden van de aanslagplegers.
trailer en bijzonderheden over Stronger
In 2016 kwam Patriots Day uit: ook die film ging over de bomaanslag in Boston.
Aanloop van Stronger
In de film zien we ook Tatiana Maslany verschijnen. Zij is bekend van haar vele rollen in de TV-serie Orphan Black".
BioscoopAgenda van Stronger

Stronger in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Stronger zien? Koop de film hier of bekijk hem online.


We hebben de volgende 3 (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Jeff Bauman verloor zijn benen bij de bomaanslag bij de marathon van Boston. Terwijl hij zijn trauma verwerkt helpt hij de politie met het vinden van de aanslagplegers. Met Jake Gyllenhaal.Meer films op DVD / BR

DVD algemeen
Synopsis distributeur
Stronger is het inspirerende en waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013

Stronger is het inspirerende en waargebeurde verhaal van Jeff Bauman (Jake Gyllenhaal), een doodgewone man die het symbool van hoop werd na de aanslag op de Boston Marathon in 2013. In een poging de liefde van zijn ex-vriendin Erin (Tatiana Maslany) terug te winnen, wacht de 27-jarige Jeff haar op bij de finish van de Boston Marathon op het moment van de aanslag en verliest beide benen. Als hij in het ziekenhuis weer bij kennis komt helpt Jeff het politieonderzoek door een van de daders te identificeren, maar zijn eigen strijd moet dan nog beginnen. Met de onaflaatbare steun van Erin en zijn familie gaat Jeff door een maandenlang fysiek en emotioneel revalidatieproces. Een periode waarin familiebanden op de proef worden gesteld, de trots van een gemeenschap wordt bepaalt en zijn innerlijke moed om met deze verwoestende tegenslag om te gaan overheerst.