compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 08 25-2 t/m 3-3
Film van de week!
MENU

Super

***1/20
Waardering: 3.3/5

Pitch van Super

Rainn Wilson (Frank D'Arbo / The Crimson Bolt)

Rainn Wilson (Frank D'Arbo / The Crimson Bolt)

Delen op facebook
Super
Verenigde Staten, 2010, 96 min,

Man verkleed zich als zelfbedachte stripheld, Crimson Bolt,om zijn vrouw terug te winnen uit de klauwen van een drugsbaron. Alleen bezit hij zelf geen heldhaftige kenmerken.

Super trailer en bijzonderheden

De film is bedoeld als een B-film, waardoor het niet voorspelbaar verloopt en sommige gewelddadige scènes aan de wrede kant zijn. De film deed het heel slecht aan de kassa, maar is een geweldig succes geweest bij videofoon demand aanbieders.

Trailer van SuperBekijk de trailer en de beste filmstills van de film Superhttps://i1.ytimg.com/vi/eL57ncw2jr8/hqdefault.jpg2020-03-29
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

De film werd in dezelfde tijd als Kick-Ass van Mark Millar, met een vergelijkbaar thema, opgenomen, alleen was Super veel later klaar.
James Gunn maakte eerder Slither, hij is vooral bekend als schrijver van allerlei dubieuze 'komedies' met als bijzondere uitschieter de tv-serie 'PG Porno'.

Super - Bioscopen, Tijden & Tickets

Super in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je Super zien? Koop of huur de film hier:


We hebben de volgende (Dvd, blu-ray) items gevonden.


Man verkleed zich als zelfbedachte stripheld om zijn vrouw terug te winnen uit de klauwen van een drugsbaron.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Ambush Entertainment, Front Row Filmed Entertainment, IFC, IFC Films, M2 Pictures, MG Film, Svensk Filmindustri (SF), This Is That Productions

Cast & Regisseur

Ellen Page

Libby / Boltie
Liv Tyler

Sarah Helgeland
Rainn Wilson

Frank D'Arbo / The Crimson Bolt