compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 42 17-10 t/m 23-10
WEB | mobiel
Film van de week!
MENU
Home > Films > Terminator 2: Judgment Day

Terminator 2: Judgment Day

****0
Waardering: 4/5
Niet voor personen jonger dan 16 jaarGeweldGrof taalgebruik

actie, science fiction, thriller

Pitch van Terminator 2: Judgment Day
Arnold Schwarzenegger (The Terminator)
Arnold Schwarzenegger (The Terminator)
Delen op facebook
Terminator 2: Judgment Day
Nederlandse première: 24-8-2017
Frankrijk, Verenigde Staten, 1991, 137 min,
In de toekomst voelen de heersende machines zich bedreigd, en sturen daarom een terminator terug in de tijd. Het doel van deze robot is de toekomstige rebellenleider John Connor te elimineren. Een andere, minder geavanceerde, robot wordt door het verzet teruggestuurd in de tijd om Connor te beschermen.
trailer en bijzonderheden over Terminator 2: Judgment Day
Het filmen van deze film duurde zo lang dat het zichtbaar is dat acteur Furlong ouder is in bepaalde scènes. Slechts 1% van het opnamemateriaal is gebruikt (!) en voor de teaser-trailer zijn nieuwe opnames gemaakt. De film is een vervolg op The Terminator.
Aanloop van Terminator 2: Judgment Day
James Cameron regisseerde ook The Terminator (1984), Aliens (1986) en The Abyss (1989).
BioscoopAgenda van Terminator 2: Judgment Day

Terminator 2: Judgment Day in de bioscoop

Synopsis distributeur
Bijna tien jaar zijn verstreken sinds Sarah Connors eerste beproeving. Haar zoon John, de toekomstige leider van het verzet, is opgegroeid tot een flinke jonge kerel. Maar hun nachtmerrie is verre van voorbij. Uit de toekomst daagt een nieuw, nog dodelijker Terminator-model op. Zijn missie: John Connor uit de weg ruimen voor hij volwassen wordt. Gelukkig staan Sarah en John niet alleen in hun strijd met deze angstaanjagende Terminator. Ook het menselijke verzet heeft namelijk een krijger naar het verleden teruggestuurd… Zijn missie: John Connor koste wat kost beschermen. De strijd voor morgen kan losbarsten... James Cameron herwerkte Terminator 2 tot een waanzinnig 3D-spektakel in samenwerking met DMG Entertainment en StudioCanal. Arnold Schwarzenegger is op zijn best in zijn rol als de cyborg uit de toekomst in één van de succesvolste sequels aller tijden.