compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 25 20-6 t/m 26-6
Film van de week!
MENU

The Book of Distance (VR Interactive)

short

Pitch

In The Book of Distance wordt de emotionele reis van Yonenzo Okita die in 1935 naar Canada emigreerde. Zijn kleinzoon probeert samen met de kijker de verloren momenten van zijn grootvader terug te winnen.
Delen op facebook
The Book of Distance (VR Interactive)
Canada, 2020, 30 min,

The Book of Distance (VR Interactive) trailer en bijzonderheden

De VR-film combineert technieken uit mechanische beeldhouwkunst, film en toneel om persoonlijke verhalen in virtual reality opnieuw te definiëren. Familiearchieven voegen een beklijvende laag van realisme toe. Handgemaakte 2D- en 3D-decors die doen denken aan Japanse houtsneden, suggestief karakterontwerp en naadloze choreografie worden gecombineerd met verrassende momenten van interactie om ons zachtjes over de oceaan en door de jaren heen te voeren.

Trailer van The Book of Distance (VR Interactive)Bekijk de trailer en de beste filmstills van de film The Book of Distance (VR Interactive)https://i1.ytimg.com/vi/riIpxs0IHrw/hqdefault.jpg2023-03-22
We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

The Book of Distance (VR Interactive) - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Book of Distance (VR Interactive) in de bioscoop

De bioscoopprogramma's in Nederland lopen van donderdag tot en met woensdag. De programma's van de nieuwe speelweek worden uiterlijk dinsdag bekend gemaakt.

Wil je The Book of Distance (VR Interactive) zien? Koop of huur de film hier:Kleinzoon, kunstenaar Randall Okita, op een interactieve virtuele pelgrimstocht door een emotionele geografie van immigratie en familie Yonezo Okita, die 3 generaties terug naar Canada emigreerde.Meer films online, op DVD / BR


Disney+

Amazon Prime Video

Films en seriesFilms en series

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: National Film Board of Canada (NFB)

Cast & Regisseur