compleet & ongebonden sinds 1995
WEEK 31 4-8 t/m 10-8
Film van de week!
MENU

The Bourne Supremacy

**1/200
Waardering: 2.5/5
Mogelijk schadelijk tot 12 jaarGeweld

Pitch van The Bourne Supremacy

Matt Damon (Jason Bourne) en Julia Stiles (Nicky)

Matt Damon (Jason Bourne) en Julia Stiles (Nicky)

Delen op facebook
The Bourne Supremacy
Nederlandse première: 9-9-2004
Duitsland, Verenigde Staten, 2004, 108 min,

Jason Bourne ervan beschuldigd een CIA-operatie te hebben verstoord. Bourne, die wraak heeft gezworen als iemand uit zijn 'vorige leven' contact met hem opneemt, wordt gedwongen zijn leven als sluipmoordenaar weer op te pakken om te overleven.

bijzonderheden

Gebaseerd op de gelijknamige roman van Robert Ludlum. Matt Damon keert terug als James Bourne en voert je terug naar de duistere wereld van de beroepsmoordenaar, die zich steeds weer geconfronteerd ziet met pijnlijke flitsen uit zijn vorige leven. 'The Bourne Supremacy' vervolgt het verhaal van de bekeerde moordenaar en pakt de draad weer op van al die onbeantwoorde vragen uit The Bourne Identity (2002).

We hebben na 25 jaar helaas je hulp nodig!

Dank voor je hulp.

Aanloop

Paul Greengrass regisseerde ook "The Theory of Flight" (1998) en Bloody Sunday (2002). Franka Potente speelde eerder ook in Lola Rennt, Der Krieger und die Kaiserin, Blow en Storytelling.

The Bourne Supremacy - Bioscopen, Tijden & Tickets

The Bourne Supremacy in de bioscoop

Synopsis distributeur

Productiemaatschappij: Bontonfilm, Buena Vista International Finland, Hypnotic, Kennedy/Marshall Company, The, Ludlum Entertainment, Motion Picture THETA Produktionsgesellschaft, Universal Pictures, Universal Studios

Cast & Regisseur